Uke 36

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool. Vi understreker at dette er spekulasjoner som liverpool.no ikke har noe ansvar for.

Fredag 10. september

Roy Hodgson sies å følge Artem Milevskiy hos Dinamo Kiev. 25-åringen har nettopp skrevet under en ny kontrakt, men det sies at den inneholder en salgsklausul på £10M og Hodgson kan bli fristet til å aksjonere i januar.
Clubcall.com

Ardan Turan er ettertraktet på overgangsmarkedet, Liverpool, Tottenham og Atlético Madrid er ute etter tyrkeren. Midtbanespilleren skal være prissatt til £14M. Atlético Madrid fikk et bud på £11M avslått av Galatasaray på overgangvinduets siste dag, men vil nok komme tilbake med et forbedret bud i januar. Liverpool skal være ute etter spilleren, og selv ønsker han seg gjerne til Anfield-klubben.
givemefootball.com/TalkSPORT

Hull Citys Kamil Zayata har signert for Leicester på lån for resten av 20010/11-sesongen. "The Tigers" har jobbet for å få forsvareren av gårde for å redusere lønnsutgiftene. Overgangen kan bane vei for at Daniel Ayala lånes ut til Hull for å få førstelagserfaring.
Live4liverpool.com

Liverpool sies å forberede et bud på 17-årige Inigo Ruiz de Galarreta. Spilleren forventes å bli involvert i La Liga med Athletic Bilbaos førstelag denne sesongen
givemefootball.com

Roy Hodgson kan komme til å forsterke stallen i januar ved å hente Artem Milevskiy. Den 25-årige ukrainske spissen forlenget nylig kontrakten med Dynamo Kiev, men har en utkjøpsklausul på £10M.
TalkSPORT

Onsdag 8. september

Agenten til Gokhan Inler vil ikke utelukke at hans klient forlater Udinese. Ingen storklubber skal ha kommet med noe bud på Inler i sommer, noe som gjorde at han forble i Udinese, men Liverpool er blant dem som har vist interesse.
- Det vil være bra for Inler å vokse ytterligere som spiller, før han tar turen til en storklubb, sier Dino Lamberti Radio Guinta Rete. - Når du går til en storklubb må du være god nok til å få spille, ellers vil du være glemt om to uker. Å gå i januar? En kan aldri si aldri. Liverpool er interessert i Inler og fulgte ham allerede under Benitez.
Skysports.com

Inter mislyktes med å hente Lucas Leiva på lån på transferdeadlineday, men kilder i Milano hevder at Rafael Benítez vil forsøke å prise brasilianeren vekk fra Anfield i januar.
Tribalfootball.com

Tirsdag 7.september

Det nederlandske hurtigtoget Eljero Elia, som spiller i tyske Hamburg, skal være på radaren til Roy Hodgson og Liverpool. Elia kan spille både på kanten og fremme, og kan være en erstatter for Ryan Babel som de røde var klare til å selge i det siste transfervinduet.
Talksport.co.uk

Liverpool skal sammen med flere andre klubber som Arsenal, Tottenham og Everton være interessert i Oriol Romeu. Den defensive midtbanespilleren har spilt for Barcelona B og Spania U19, og når Javier Mascherano nå har kommet inn som nytt midtbaneanker kan det være aktuelt for unggutten å bytte klubb i januar.
Sport (Spansk sportsavis)