Uke 37

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 19.september

Roy Hodgson vil forsøke å selge Lucas Leiva og kjøpe den sveitsiske landslagsspilleren Gokhan Inler fra Udinese under transfervinduet i januar.
IMScouting

Lørdag 18. september

Den uruguayanske landslagsspilleren Edinson Cavani skal være et transfermål for Roy Hodgson i januar. Palermo-spissen er for tiden utlånt til Napoli. Den høye spissen har vært en suksess i italiensk fotball, og det antydes at han vil koste hele £14M.
Caught Offside

Fredag 17. september

David Trezeguet hevder at Liverpool var interessert i hans tjenester før han signerte for Hercules i spansk La Liga.
- Lazio og Liverpool var interessert. Den engelske klubben ventet med å ordne overgangen til Mascherano før de begynte med noe annet. Etter ti år i Torino hadde jeg mer enn noe annet behov for sol og sjø igjen. Det faktum at min kone er fra regionen spilte også en rolle i min avgjørelse, sier Trezeguet.
L'Equipe

Liverpool følger forsvarsspilleren Isaac Vorsah. Ghaneseren har imponert for Hoffenheim denne sesongen, og Roy Hodgson har bedt Anfield-klubbens speiderne om å holde et øye med 22-åringen. Spillerens avtale utløper i juni og Liverpool vil kunne signere en pre-kontrakt med ham i januar.
footylatest.com

Torsdag 16.september

Den 21 år gamle Werder Bremen-vingen Marko Marin linkes til Liverpool. Arsenal, Manchester United og Chelsea skal også vise interesse for tyskeren. Marin står bokført med 11 landskamper for Tyskland, sin unge alder til tross.
Givemefootball

Udinese-sjef Fabrizio Larini bekrefter at Liverpool har vist interesse for sveitsiske Gokhan Inler.
tribalfootball.com

Liverpool, Chelsea, Manchester United, Real Madrid og Barcelona skal alle følge utviklingen til Malagas tenåringssensasjon Juanmi Jimenez. Den 17 år gamle spanjolen gjorde to mål for sin klubb i 5-3 seieren over Real Zaragoza i helgen.
sport.co.uk

I tysk presse rapporteres det at Bayern München nå er villige til å gi slipp på Mario Gomez. Men kun dersom Liverpool betaler et betydelig beløp i overgangssum under transfervinduet i januar.
Footylatest.com

Onsdag 15.september

Roy Hodgson planlegger en overgang for Lacina Traore i januar for å styrke spissalternativene. Ivorianeren har vært en stor suksess siden han kom til de  rumenske mesterne Cluj. En overgang for 20-åringen vil etter rapportene koste cirka £12M.
Caughtoffside.com

Liverpool og Manchester United vil i januar kjempe om signaturen til Birminghams midtstopper Scott Danns. 23-åringen kom til Birmingham fra Coventry for £3,5M i fjor sommer, men Manchester United forbereder et bud på £8M, noe Birmingham vi lha vanskelig med å avslå. Liverpools manager Roy Hodgson er på jakt etter en erstatter for Jamie Carragher på lang sikt.
IMScouting

Tirsdag 14.september

Karim Benzemas agent benekter at hans klient kommer til å forlate Real Mardid i transfervinduet i januar, trass i spekulasjoner om at både Liverpool, Manchester United, Manchester City og Juventus er ute etter spissen.  - Er Juventus. Manchester United og Liverpool nær ved å få til en avtale? Jeg benekter disse ryktene på det sterkeste. Han er en Real Madrid-spiller og vil fortsette å være en Real Madrid-spiller, sier agent Karim Djaziri.
Calciomercato.com

Mandag 13.september

Crewe-spissen Max Clayton skal være et transfermål for Liverpool. 16-åringen har imponert på England U17, og flere Premier League-klubber følger utviklingen hans med interesse.
live4Liverpool

Roy Hodgson skal vise interesse for den 18 år gamle sveitsiske landslagsspilleren Xherdan Shaqiri, og tenåringen kan være et transfermål i januar. Rafael Benitez skal ha fulgt Shaqiri med tanke på et oppkjøp forrige sesong. Basel-vingen scoret Sveits sitt mål i EM-kvalifiseringskampen mot England i forrige uke.
Givemefootball.com

Liverpool blir linket til et dobbeltraid mot West Ham i transfervinduet i januar. Det er spissen Carlton Cole og allsidige Valon Behrami som står på ønskelista til Roy Hodgson. Ryan Babel, Lucas Leiva og David N'Gog kan komme til å gå motsatt vei.
ClubCall

Liverpool ønsker å sikre seg den 17 år gamle spanjolen Inigo Ruiz de Galarreta fra Athletic Bilbao. Tenåringen blir fulgt av en rekke europeiske storklubber. Den franske landslagsspilleren Karim Benzema skal også stå på Roy Hodgsons ønskeliste. Juventus og Manchester United forventes også å være interesserte om Real Madrid-spissen blir gjort tilgjengelig på markedet.
Betfair