Uke 39

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 3. oktober

Xabi Alonso kan være på vei tilbake til Liverpool etter bare en sesong på Santiago Bernabeu. Alt virker ikke å være rosenrødt i Real Madrid etter trener Jose Mourinhos ankomst. Under en Champions League-kamp kritiserte han Alonso kraftig for balltap. Dette har satt fart i ryktene om at Mourinho og Alonso ikke kommer overens og at det kan være aktuelt med en overgang for midtbanespilleren.
Liverpool Echo

Liverpools speidere følger Stokes Ryan Shawcross. Midtstopperen kan være en langsiktig erstatter for Jamie Carragher. Spilleren verdsettes til £10M av "The Potters". 22-åringen var junior i Manchester United, og Old Trafford-klubben har opsjon på kjøp dersom Stoke bestemmer seg for å selge ham.
People

Lørdag 2. oktober

VfL Wolfsburgs Edin Dzeko skal være på Liverpools ønskeliste. Spissen, med en prislapp på £30M, har scoret 61 mål på 100 kamper for den tyske Bundesligaklubben.
metro.co.uk

Fredag 1. oktober

Manchester United-spiss Michael Owen kan komme til å returnere til Liverpool. Roy Hodgson skal være ivrig etter å bringe spissen tilbake til Anfield.
Caughtoffside.com

Portugal og Valencia-forsvarer Miguel sier at ønsker å spille for Liverpool, slik at at han spille ved sammen med landslagskollega Raul Meireles. - Liverpool har alltid vært mitt engelske favorittlag, og jeg har stor lidenskap for dem.
TalkSPORT

Torsdag 30. september

Liverpool er etter det franske U21-talentet Dimitri Payet. Payet skal være nær ved å komme med på det franske A-landslaget etter å ha imponert for St. Etienne. Spilleren sies å være interessert i en overgang til England, og Liverpool skal være hans foretrukne valg. Roy Hodgson skal visstnok være ivrig etter å hente kantspilleren for en overgangssum på rundt £7M.
Metro.co.uk

Fiorentina har kastet seg inn i kampen med Inter og Juventus om Lucas Leiva. Kilder i Firenze sier at Fiorentinas sportssjef Pantalao Corvino er oppmuntret til å prøve å hente brasilianeren i januar.
tribalfootball.com

AC Milan føler Steven Gerrards situasjon i Liverpool. Styret i Serie A-klubben diskuterer muligheten for å hente Liverpool-kapteinen til San Siro neste sesong.
Gazzetta dello Sport

Arsene Wenger skal være klar til å forsøke å utnytte den økonomiske krisen i Liverpool ved å by på Pepe Reina. I august nektet Liverpool Arsenal tillatelse til å snakke med 28-åringen som nettopp hadde signert ny kontrakt med varighet frem til 2016. Arsenal vil by £15M for keeperen.
Islington Gazette

Onsdag 29. september

Liverpool har tre spillere under oppsikt i den danske klubben Lyngby. Emil Larsen, som skal være mest aktuell, er en 19-årig midtbanespiller, mens Kim Aabech er en 27-årig spiss i likhet med 24-åringen Lasse Rise.
Sporten.dk

Fernando Torres er høyt oppe på Roberto Mancinis ønskeliste når overgangsvinduet åpner etter nyttår. Manchester City-manageren mener han mangler to, tre spillere.
Daily Star

Liverpool har blitt med Napoli i kampen om signaturen til Auxerres slovenske playmaker Valter Birsa. 24-åringens kontrakt utløper i juni, og Birsa kan være tilgjengelig for så lite som £2M i januar.
talksport.co.uk

Liverpool følger Valencias midtbanespiller Juan Mata. 27-åringen har to år igjen av sin kontrakt og er frustrert over manglende fremgang i samtalene om ny avtale. Roy Hodgson har fått gode rapporter på spilleren fra sjefsspeider Eduardo Macia og vurderer et bud i januar. Valencia kan stå klar til å selge for £10M.
tribalfootball.com

Bayern München vil forsøke å lokke Pepe Reina vekk fra Liverpool med et bud på £15M i januar. Arsenal følger også situasjonen.
Daily Star

Atletico Madrid-keeper David De Gea håper Fernando Torres returnerer til den spanske hovedstadsklubben.
tribalfootball.com

Tirsdag 28. september

Southampton leder an i jakten på Nathan Eccleston. 19-åringen kan få lov til å forlate Liverpool på lån for å få mer førstelagsspill. Southampton-manager Nigel Adkins og formann Nicola Cortese så Eccleston score i reservelagets 1-3-tap mot Chelsea i går. Duoen skal ha blitt imponert over det unggutten viste og ønsker å sikre seg hans tjenester før lørdagens møte med Bournemouth.
Skysports.com

AC Milan-sjef Massimiliano Allegri rapporteres å planlegge et bud på £35M for Steven Gerrard når overgangsvinduet åpner i januar.
eatsleepsport.com


Mandag 27. september


Southampton og Swindon skal også være interessert, sammen med Peterborough, i å låne islandske Victor Palsson fra Liverpool.
Talksport

Stephen Darby kan være på vei til Southampton på utlån, selv om spilleren selv skal være mest interessert i å spille for Swindon hvor han var på utlån forrige sesong.
Talksport

Malaga planlegger å legge inn et bud på Liverpools midtbanespiller Lucas Leiva under transfervinduet i januar.
Talksport