Uke 40

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 10. oktober

Liverpool, Monaco og Aston Villa er alle interesserte i å knytte til seg Tottenhams midtbanespiller Niko Kranjcar.
Footylatest.com

Spanske Malaga ønsker å hente Ryan Babel på lån fra Liverpool i januar.
AS

Lørdag 9. oktober

Liverpool planlegger et bud på Newcastle-forsvarer Steven Taylor i januar. Det antydes at de røde vil få tilslaget på den 24 år gamle midtstopperen for £4M.
Caughtoffside.com

Liverpool legger sterkt press på Valencia for å få kjøpe vingen Juan Mata i januar. Ryan Babel kan komme til å gå motsatt vei. Mata har kontrakt med Valencia til 2012, og verdsettes i regionen 20-30 millioner euro.
Super Deporte

Fredag 8. oktober

Liverpool vurderer å legge inn bud på Mainz-spilleren Lewis Holtby i januar. Bundesligaspilleren, som blir verdsatt til £9M, har fortsatt muligheten til å velge mellom Tyskland og England skulle han bli landslagsaktuell. 20-åringen er forøvrig Everton-fan.
Footylatest.com

Real Madrid vil forsøke å selge Kaka til en engelsk klubb i januar, og Chelsea, Manchester City og Liverpool er mulige destinasjoner for brasilianeren.
Daily Mail

Torsdag 7. oktober

Liverpool skal være interessert i å hente Sampdorias sveitsiske venstreback Reto Ziegler i januar.
Tribalfootball

Liverpool har kastet seg inn i kampen om Bayern Leverkusen-spissen Stefan Kiessling. Spillerens agent uttaler at både Milan, Schalke 04, Liverpool og Rubin Kazan har kommet med henvendelser på 26-åringen de siste ukene.
Bild

Glen Johnson linkes til Real Madrid. Jose Mourinho sies å være en beundrer av høyrebacken, og skal stå klar med sjekkheftet i januar.
Caughtoffside.com

Liverpool vurderer å legge inn bud på Manchester City-duoen Shaun Wright-Phillips og Roque Santa Cruz i januar. De to spillerne får lite spilletid på City of Manchester Stadium.
Transfer Tavern

Tirsdag 5. oktober

Juventus håper å sikre seg Alberto Aquilani for kun £10M i januar. Torino-klubben har opsjon på kjøp av midtbanespilleren for £18M ved sesongslutt, men håper å få ham til nedsatt pris på grunn av Liverpools økonomiske situasjon. Italienerne vil kanskje også prøve å hente Glen Johnson.
Daily Mail

Liverpool er klare til å selge Ryan Babel for å finansiere et kjøp av Valencias Juan Mata.
talkSPORT

Juventus er på spissjakt, og har kastet sine øyne på Fernando Torres. Italienerne tror at Liverpools svake form kan bidra til at de får kjøpt spanjolen under transfervinduet i januar.
La Gazzetta dello Sport

Liverpool og Aston Villa vurderer å legge inn bud på Tottenhams kroatiske playmaker Niko Kranjcar.
Caughtoffside.com

Inter Milans midtbanespiller Sulley Muntari linkes til Liverpool og Tottenham etter at ghaneseren har røket uklar med Inter-manager Rafael Benitez.
Daily Mail

Mandag 4. oktober

Liverpool og Lyon håper å kunne sikre seg franskmannen Antoine Griezmann i januar. 19-åringen var god for Real Sociedad i fjorårets opprykkssesong, og har fortsatt den fine formen i La Liga. Unggutten er knyttet til San Sebastian-klubben frem til sommeren 2015, og det antas at han vil koste cirka £6M. Sociedad ønsker helst å beholde spilleren, men klubbens finansielle situasjon kan føre til at de bestemmer seg for å selge. Han har spilt 44 kamper, scoret 6 mål og besørget 12 målgivende pasninger for Real Sociedad.
Skysports.com

Roy Hodgson skal være interessert i å hente Valencias midtbanespiller Pablo Hernandez i januar. Manchester City kom med en henvendelse på den hurtige kantspilleren i sommer.
The People