Uke 41

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 17. oktober

NESV har blinket seg ut Frank Rijkaard som mulig managerkandidat dersom Roy Hodgson fortsatt ikke har fått sving på Liverpool når vi skriver januar måned. Den 48 år gamle nederlenderen er klar for å forlate Galatasaray, ettersom han ikke har lykkes spesielt bra i tyrkisk fotball.
Caughtoffside.com

Fra Russland meldes det at Liverpool er interessert i den russiske målscoreren Aleksandr Kerzhakov. 27-åringen har gjort 10 mål på 22 kamper for Zenit St Petersburg denne sesongen, og skal være på utkikk etter en overgang i januar.
Footylatest.com

Lørdag 16. oktober

Roy Hodgson har peilet seg inn på West Bromwich-vingen Chris Brunt, og håper å sikre seg den 25 år gamle nord-iren med en fortid i Sheffield Wednesday i løpet av januar måned. Det antydes en overgangssum på £9M.
Caughtoffside.com

Roy Hodgson håper å sikre seg Standard Lieges midtbanespiller Steven Defour i januar. Overgangssummen som antydes er £10M.
Caughtoffside.com

Torsdag 14. oktober

PSV Eindhovens midtbanespiller Ibrahim Afellay uttaler at han ønsker å spille for Liverpool eller Manchester United. 24-åringens kontrakt med PSV går ut etter sesongslutt.
Oranje

Juventus vil forsøke å dra nytte av krisen i Liverpool ved å sikre seg høyreback Glen Johnson.
Mirror

Mandag 11. oktober


Rafael Benitez og Inter vil forsøke seg med et bud på Lucas Leiva under transfervinduet i januar. Inter skal være åpne for et bytte mot Sulley Muntari.
Corriere dello Sport

Liverpool skal ha hatt speidere på plass for å følge Ålesund-keeper Anders Lindegaard i Danmarks kamp mot Portugal. 26-åringen gjorde som kjent et bra innhopp da Thomas Sørensen ble skadet.
Daily Mail

Liverpool får konkurranse om Sampdorias venstreback Reto Ziegler i januar. Juventus, Hamburg og Zenit St Petersburg er også ute etter 24-åringen.
Tuttomercato