Uke 44

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 7. november

AC Milan planlegger å legge inn bud på Fernando Torres.
caughtoffside.com

Pepe Reina kommer til å vurdere sin Liverpool-fremtid på nytt til sommeren, når det fremstår som klarere hvilke planer John W. Henry og NESV har for klubben.
The People

Fredag 5. november

Damien Comolli håper å signere Dimitri Payet fra sin tidligere klubb. Han tror forbindelsen til St. Etienne vil gi ham fordel i kampen med Napoli, Inter og Aston Villa om spilleren til £7M.
Daily Mail

Roy Hodgson har Valencias Juan Mata på toppen av sin ønskeliste for januar. 22-åringen kan spille i en rekke posisjoner, men foretrekker kantrollen ute til venstre. Spanjolen verdsettes til £17M.
caughtoffside.com

Roy Hodgson vurderer et januar-bud på Tottenhams "glemte mann" David Bentley. 26-åringen med en fortid i Arsenal ble sommeren 2008 solgt fra Blackburn til Spurs for hele £15M.
sportsvibe.co.uk

Torsdag 4. november

Director of Football Strategy Damien Comolli har sett seg ut CFC Cluj-spissen Lacina Traore, men vil få konkurranse fra Bayern München. 20-åringen blir sett på som den "nye Adebayor".
sport.co.uk

Liverpool kjemper med Manchester United, Lyon og Arsenal om Lilles belgiske offensive midtbanespiller Eden Hazard.
France Football

Liverpool vurderer å legge inn bud på Athletic Bilbao-spissen Fernando Llorente. 25-åringen har gjort seks mål på ni kamper så langt denne sesongen, og har også prestert bra for den spanske landslaget.
Radio Cadena

Liverpool er favoritter til å sikre seg St Etienne-kaptein Blaise Matuidi etter Damien Comollis ansettelse som Director of Football Strategy. Den 23 år gamle hardtspillende franske midtbanespilleren verdsettes til £7M.
Daily Mail

Inter forbereder et £5M-bud på Lucas Leiva i januar.
Daily Mail

West Ham skal nå være villige til å selge spissen Carlton Cole i januar, og det er ventet at Liverpool igjen vil vise interesse for å hente angriperen til Anfield.
Daily Mail

Assistentmanager Sammy Lee skal ha speidet på Preston-forsvarer Sean St Ledger. Midtstopperen skal ha en prislapp på £4M. Aston Villa skal også ha speidere som følger spilleren.
Daily Mail

Onsdag 3. november

Roy Hodgson planlegger å kjøpe tre etablerte Premier League-spillere til sommeren. Det dreier seg om spissen Roman Pavlyuchenko fra Tottenham, vingen Shaun Wright-Phillips fra Manchester City og midtstopper Brede Hangeland fra Fulham.
Footylatest.com

PSV Eindhoven-duoen Ibrahim Affelay og Ola Toivonen er i Liverpools søkelys. Roy Hodgson så spillerne i aksjon mot FC Twente i helgen. Wigans Charles N'Zogbias følges også.
Daily Mirror

Stoke står klar med et bud på £4M for Lucas Leiva, spilleren Midlands-klubben mislyktes med å hente i sommer.
Daily Mirror

West Ham kan tenke seg å selge Carlton Cole, og håper at Liverpool gjenopptar interessen. Spissen klarer ikke å spille seg til fast plass hos bunnlaget.
Daily Mail

Antonio Cassano linkes til en overgang til Liverpool i januar. Sampdoria-spilleren har vært i munnhuggeri med president Ricardo Garrrone, og klubben ønsker nå å selge ham umiddelart når overgangsvinduet åpner. Liverpool sies å være favoritt til å sikre seg den kontroversielle spissen.
givemefootball.com

Tirsdag 2. november

Roy Hodgson kommer til å presentere John W. Henry med en liste over transfermål i januar under duoens møte på Melwood i dag. Et av navnene på lista skal være vingen Shaun Wright-Phillips, som får lite spilletid i Manchester City.
Daily Telegraph

Mandag 1. november

Liverpool, Aston Villa, Everton og Tottenham er alle interesserte i å hente Real Madrids midtbanespiller, Lassana Diarra, tilbake til England.
Talksport

Juventus er i ferd med å intensivere jakten på Liverpool-back Glen Johnson. Den engelske landslagsspilleren skal nå toppe ønskelisten som Juventus har satt opp foran transfervinduet i januar.
Daily Mail

Roy Hodgson skal følge Stuttgart-spissen Pavel Pogrebnyak. Den 26 år gamle russeren har gjort fem mål på sju kamper, trass i Stuttgarts svake start på sesongen. Den tidligere Zenit St Petersburg-spilleren verdsettes til rundt £12M.
Caughtoffside.com

Arsenal og Tottenham ryktes å være ute etter Liverpool-stopper Daniel Agger. Den skadeforfulgte dansken er ikke Roy Hodgsons førstevalg på stopperplassene, og Liverpool-manageren kan derfor være villig til å lytte til bud på 25-åringen.
Caughtoffside.com