Ung keeper koster £350000

Yusuf Mersin er 15 år gammel og en allerede 193 cm høy keeper, som skal ha kostet £350000 å hente fra Millwall og til Liverpools junioravdeling.

Ifølge southlondon-today.co.uk betaler de røde £350000 for å få Mersin fra London, et beløp som vil øke når han signerer profesjonelt som 17-åring. Mersin er nå 15 år og overgangssummen skal være i samme størrelsesorden som David Amoo kostet da han kom fra Millwall i 2007. Amoo har denne sesongen spilt for Liverpool i Europa League.

Yusuf Mersin har en rekke aldersbestemt landskamper for Tyrkia, og rager allerede 193 cm over bakken.

- Dette har pågått over langt tid og vi har sagt nei til mange tilbud fra Premier League, uttaler daglig leder i Millwall, Sam Walker, om at klubben de siste årene har måttet slippe en rekke spillere til toppklubber.

- Det er imidlertid vanskelig for oss å konkurrere med hva klubber som er topp seks i Premier League kan tilby finansielt. Liverpool har vist interesse over tid og har mye penger å bruke på å bygge opp sitt juniorlag.

- Disse pengene vil bli investert i vår junioravdeling, og i slike tilfeller vil vi alltid prøve å få den best mulige avtalen for klubben.

- Vi ønsker ikke å stå i veien for Yusuf og ønsker ham lykke til i fremtiden.