Unggutter får sjansen?

Rafael Benitez vil neppe stille med helt toppet lag mot Unirea Urziceni, men spørsmålet er hvor mange nøkkelspillere han hviler og om noen av de unge får sjansen.

Se på bildet under, som er tatt på dagens trening. Gir det en antydning om hvilke spillere som ligger godt an til å starte mot Unirea i morgendagens kamp i Europa League på Anfield?

Spillerne er fra venstre: Dani Pacheco, Jay Spearing, Steven Gerrard, David Martin, Sotirios Kyrgiakos (?), Damien Plessis, Dirk Kuyt, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Philipp Degen, Alberto Aquilani, Martin Kelly og Ryan Babel.

Hvis Rafa skulle gi en eller flere av de unge sjansen, vil det være naturlig å tro at Kelly, Pacheco og Spearing ligger best an i køen.

Manageren vil også lene seg mot noen erfarne spillere, da det vil være viktig for Liverpool å avansere, om ikke så viktig som i bli nummer fire i ligaen hvor man møter rivalen Manchester City til søndag. Scouserne Steven Gerrard og Jamie Carragher vil være de rette typene til å gå foran, ikke minst hvis man har et noe redusert mannskap. Dirk Kuyt er en annen som alltid blir svett på ryggen og tåler mange kamper.

Det ligger ellers i kortene at Sotirios Kyrgiakos får spille i Europa League nå som han soner karantene i ligaen. Av de som er på grensen vil det også være logisk at Alberto Aquilani når får en mulighet fra start. Italieneren har slitt med tempoet på øyriket, men dette burde være en kamp hvor han kan legge inn en god søknad om videre spill. Benitez sier også at han fortsatt har tro på at Ryan Babel kan greie å få ut det potensial som opplagt er der.

Kanskje får Philipp Degen spilletid på høyrekanten, med Maxi Rodriguez ikke tilgjengelig. Andre som Rafa kan være innstilt på å få i gang igjen, og som ikke er på bildet, er Fabio Aurelio og Albert Riera.

Bildet stemmer nok bokstavelig talt ikke helt, men det er slett ikke utenkelig at Daniel Agger og Javier Mascherano blir blant de som hviles. Lucas er nok også tenkt en rolle på City of Manchester Stadium på søndag.

Det som morgenøkten bekrefter, er at reservekeeper David Martin er tilbake fra sitt låneopphold i Leeds.