Unirea akter å angripe

Unirea-manager Roni Levi bebuder at hans lag akter å angripe Liverpool i morgen kveld, i håp om å avansere i Europaligaen. Midtbanespillerne Paraschiv og Frunza har respekt for de røde.

Liverpool leder som kjent 1-0 etter det første oppgjøret på Anfield, og Levi mener det er fullt mulig å ta igjen det knappe forspranget som de røde har opparbeidet seg.

- Jeg tror vi kommer til å angripe mer nå som vi har hjemmebanefordel, og med støtten fra våre fans kan vi kanskje overraske Liverpool. Denne kampen er viktig for oss, konstaterer Levi til Press Association.

Midtbanespilleren Sorin Paraschiv var en av spillerne som sørget for at Unirea var kompakte og defensive på Anfield. Han innrømmer at hans lag ikke kan være like negative i spillestilen ved denne korsvei. Paraschiv viser imidlertid til at Unirea slo Sevilla og spilte uavgjort mot Stuttgart og Rangers i høstens hjemmekamper i Champions League.

- Vi forsvarte oss bra på Anfield, på en bane der publikum ikke akkurat var bak oss. Nå akter vi å gjøre mer. Vi har spilt veldig bra på hjemmebane i Europa. Vi slo Sevilla, og kanskje kan vi klare å slå Liverpool også, selv om jeg synes Liverpool er et sterkere lag enn Sevilla akkurat nå.

Midtbanekollega Sorin Frunza sier seg delvis enig.

- På dette nivået kan du egentlig ikke snakke om sterke og svake lag, men Liverpool er utvilsomt et sterkt lag, og dersom vi gjør feil vil de straffe oss.

Unirea må klare seg uten den argentinske forsvarsspilleren Pablo Brandan i morgen, da hans gule kort på Anfield fører til at han er suspendert i denne returkampen.