Usikker på Meireles posisjon

Roy Hodgson sier at det fortsatt er for tidlig å si hvor Raul Meireles finner sin posisjon hos Liverpool, siden portugiseren kan spille overalt på midtbanen.

- De kan utvilsomt bytte plasser, uttalte Hodgson til pressen om Meireles og Steven Gerrard etter kampen på Old Trafford. – Vi kjøpte Meireles og dagen etter reiste han bort ti dager med Portugal, han var så tilbake i to dager og kom inn som reserve mot Birmingham.

- Han hadde ytterligere to treningsøkter, spilte på torsdagskvelden og igjen på søndag. Det er derfor veldig tidlig for meg å ha noen sterk formening om hva som er hans beste posisjon. Det arbeidet som vi gjør på treningsfeltet vil vise meg hvor vi best kan gjøre nytte av ham.

- Han endte faktisk ute på høyresiden sent i kampen mot United, og han gjorde også en grei jobb der. Alt jeg kan si er at han har mange kvaliteter og jeg er sikker på at vi vil ha mye nytte av ham. Det viktigste er at han er en god og talentfull fotballspiller og at han kan spille hvor som helst på midtbanen.

- Jeg var ganske fornøyd med de tre sentralt på midtbanen i form av Christian Poulsen, Gerrard og Meireles. Jeg synes de ble bedre etter hvert som kampen skred frem. Spesielt etter pause var vi mye bedre, men vi manglet fortsatt det lille ekstra.

- Vi kom fram i gode posisjoner, vi fikk ballen ut på sidene og vi ga oss selv fine muligheter til å slå innlegg. Jeg synes imidlertid den siste pasningen og det riktige løpet ikke helt er der ennå. Det er det som gjenstår. Vi så noen tendenser i andre omgang men vi har fortsatt langt igjen, og det er det vi kommer til å fokusere på framover.