Utdyper om kontraktsforhandlingene

Jamie Carragher bekrefter at han har holdt samtaler med Christian Purslow om ny kontrakt, og at det ser ut til å gå i orden. Hans mor vil være på plass for å se han spille live for første gang siden 1996. Han håper publikum ikke buer på Owen.

Daily Mail hevdet i går at Liverpool og Jamie Carragher var i ferd med å komme til enighet om en treårskontrakt. Carra bekreftet at noe kom til å skje i løpet av de kommende ukene, og ovenfor The Guardian utdyper han om kontraktsforhandlingene.

- Jeg har pratet med daglig leder Christian Purslow, og vi hadde en god prat om den nye kontrakten. Jeg er sikker på at det vil skje.

- Det viktigste for klubben var å få orden på hvem som skulle ut og hvem som skulle komme inn, før overgangsvinduet stengte. Det er nå gjort, så jeg er sikker på at vi har ordnet det innen de kommende to ukene, sa scouseren om kontraktsforhandlingene.

I morgen kl. 15.00 får Jamie sin testimonial etter 14 år med førstelagsspill for de røde. 14 år er det også siden sist hans mor, Paula, fikk se sønnen sin spille fotball på stadion.

Enkelte har reagert på at Michael Owen, nå i Manchester United, igjen skal ta på seg Liverpool-drakten for å spille i den nevnte testimonialkampen. Carragher håper at publikum gir Owen en god velkomst.

- Jeg håper det (klubb-byttet) ikke påvirker hvordan han blir tatt i mot. Han fortjener en varm velkomst for alt han gjorde for Liverpool, sier han til Liverpool Daily Post.

- Han var en fantastisk spiller, og helt oppe med de største for hvordan han spilte. Han reiste, og det gjorde en del folk opprørte, men han måtte gjøre det beste for seg selv og for familien.

- Jeg så at Bobby Charlton spilte i Tommy Smith sin testimonial, i Liverpool-drakt, og det er vel verre - er det ikke?, avslutter Carra.