Utelukker januarovergang

Eden Hazard sier at han ikke kommer til å forlate Lille når overgangsvinduet åpner i januar, og vil fullføre sesongen hos de franske serielederne. Han vil vurdere sin fremtid til sommeren. Coady nominert til pris.

Spilleren de røde oftest har blitt linket til de siste ukene er Lille sin belgiske landslagsspiller, Eden Hazard. Lille og 19-åringen har vært glimrende denne sesongen, og topper nå franske Ligue 1. Hazard selv utelukker nå en overgang til en større klubb eller liga i januar.

- Jeg ønsker absolutt ikke å forlate klubben i januar, og hvorfor ikke bli her? Jeg ønsker å spille på det nye stadionet med min klubb. Dersom vi skulle komme til Champions League, er også det noe viktig jeg må tenke på, sier han til L'Equipe.

Han utelukker ikke en overgang til sommeren.

- Jeg vet ikke hva jeg vil gjøre neste sesong. Først ønsker jeg å avslutte denne sesongen godt med Lille. Vi får se på slutten av sesongen, om vi velger å gå den retningen, avslutter Hazard.

Coady nominert til pris
Liverpools Conor Coady har blitt nominert til BBC sin pris 'Young Sports Personality' etter å ha ledet England U17 til seier i U17EM.