Uten spisser mot Atlético?

Liverpool kan komme til å stille uten trioen Fernado Torres, Dirk Kuyt og David Ngog mot Atlético Madrid. Kuyt og Ngog får behandling. AEK Athen ønsker å låne kvartett.

Liverpool Echo melder at Dirk Kuyt får intensiv behandling i håp om å bli klar til torsdagens møte med Atlético Madrid. Nederlenderen pådro seg en leggskade i 4-0-seieren mot Burnley på søndag, og er tvilsom til returoppgjøret mot Atlético Madrid.

Kuyt jobbet med fysioterapeutene på Melwood i går, og Benítez håper at Kuyt vil kunne spille mot spanjolene.  David Ngog fikk en ryggskade i 0-1-tapet på Vicente Calderon. Ngog får også behandling, men det er usikkert om franskmannen rekker kampen på torsdag. Fra før er Fernando Torres på sidelinjen etter en kneoperasjon.

I verste fall må Rafael Benítez klare seg uten både Kuyt og N’Gog, og har da få andre alternativer enn å bruke Ryan Babel som spiss.

AEK vil låne kvartett
AEK Athen har allerede signalisert ønske å beholde Krisztian Nemeth også neste sesong. Men ifølge Liverpool Echo er grekerne også interessert i låne Damien Plessis, Nabil El Zhar og Chris Mavinga. Benítez vil ta en avgjørelse om spillernes fremtid etter sesongen.