Uvisst med ny kontrakt for Carragher

Liverpool og Carragher er enig om å se an situasjonen. Spilleren er tross alt 32 år. Rafa har signaler om at Carragher ønsker å vente. Beredt på klubbskifte om LFC ikke ønsker hans tjenester.

Liverpool har utsatt kontraktsforhandlingene med Jamie Carragher. Visekapteinens nåværende avtale utløper sommeren 2011, men Rafael Beníetz sier 32-åringen er komfortabel med å ta fatt på sitt siste kontraktsår uten å ha forlenget i motsetning til flere andre spillere. Fernando Torres, Steven Gerrard, Dirk Kuyt og Yossi Benayoun har skrevet under på nye avtaler i løpet av de seneste 12 månedene, mens Pepe Reina og Javier Mascherano er nær nye kontrakter.

Jamie Carragher og Liverpool har allerede snakket om å forlenge hans 14 år lange karriere i klubben, men 32-åringen ønsker å se om han fortsatt klarer å spille seg til en plass i førsteelleveren neste sesong.

- Det er ingen nyheter om Carragher. Vi har snakket med ham. Han var veldig klar på at han på dette tidspunktet bare ønsker å konsentrere seg om jobben, uttaler Rafael Benítez til Sunday Mirror.

- Når man vurderer kontrakter for spillere som er over 30 år, er det ikke det samme som når man snakker om spillere på 25. Med Carra får vi vente og se. Han er skadefri og gjør det bra, så vi får se. Vi har ingen klubbregel for spillere over 30, men det avhenger av individet.

- Jeg tror Jamie foretrekker situasjonen som den er. Den informasjonen som jeg har, er at han er komfortabel med tingenes tilstand og at han ønsker å vente.

Carragher har signalisert at han ikke har noe i mot å avslutte karrrieren i USA eller Australia. Å signere en kontraktsforlengelse vil kun begrense hans muligheter, og han aksepterer klubbens posisjon.
- Det er opp til klubben, er det ikke? Jeg spiller min fotball, og jeg har 12 måneder igjen til sommeren, forteller Carragher til Sunday Times.

- Klubben vil gi meg en ny kontrakt hvis de vil. Hvis ikke spiller det ingen rolle for meg. Jeg vil fortsatt gjøre mitt beste. Hvis jeg må flytte på meg, så drar jeg, ikke noe problem. Det ville jeg ikke bry meg om.

Liverpool kan forvente et avgjørende svar hvis klubben indikerer at Carraghers tid er ute.
- Det ville ikke bry meg. Jeg tok beslutningen om England (trakk seg fra landslaget) raskt. Jeg dvelte ikke ved den. Jeg er ikke redd for å ta store beslutninger. Det er en klubbting. Det er opptil dem. Jeg skal fortsette å spille og se hvor det bringer meg.