Velkommen til Standard Chartered

I dag er det første dag med den nye hovedsponsoravtalen med Standard Chartered. Liverpools kommersielle direktør Ian Ayre er henrykt over å ønske banken velkommen. En ny æra for klubben begynner.

I september i fjor offentliggjorde Liverpool ny sponsoravtale med Standard Chartered Avtalen er gjeldende fra i dag og kan innbringe inntil £80M de neste fire årene.
- Det er en enorm dag for oss alle. Alt vi har gått inn for i de tre årene jeg har vært her er å høyne profilen på virksomheten kommersielt ved å dyrke vår gruppe av partnere. Standard Chartered kunne ikke vært en bedre partner, uttaler Ian Ayre til Liverpoolfc.tv.

- Da jeg tok denne stillingen, satte jeg meg selv to eller tre milepæler som skulle være på plass etter en viss tid. Jeg vil si dette er en første store jeg oppnådde. Men det er fortsatt mye mer.

- De gjenspeiler alle våre forhåpninger i forhold til hvor de er. De har den rette kulturelle passform og de er en utrolig organisasjon å arbeide med. Alle på laget mitt som har vært mest eksponert for dem sier at de er en absolutt drøm å jobbe med. De er veldig engasjerte, veldig lidenskapelige og de er ting som betyr mest for oss.

Hele det lange intervjuet med Ian Ayre ligger ute på Liverpoolfc.tv. Der presenteres også 11 fakta om Standard Chartered, samt en hilsen til Liverpool-fansen fra Standard Chartereds formann John Pearce.