Vil demonstrere 4. juli

Spirit of Shankly vil holde en ”uavhengighetsdag”-demonstrasjon mot George Gillett og Tom Hicks søndag 4. juli.

Premier League har sommerferie, men hatet mot Liverpools amerikanske eiere lever i beste velgående. Søndag 4. juli, dagen som amerikanerne markerer som uavhengighetsdag, vil det bli demonstrert i Liverpool sentrum. Demnonstrasjonen vil være på St George's Hall Plateau.

Samtalene mellom Spirits of Shankly og ShareLiverpool FC for å formalisere et eierskap av supporterne pågår ifølge clickliverpool.com ennå og forhåpentligvis har samtalene båret frukter før demonstrasjonen 4. juli.

Demonstrasjonen begynner klokken 12, og tidligere Liverpool-spiller John Aldridge, skuespiller Neil Fitzmaurice, Walton-MP Steve Rotheram og Bill Shanklys barnebarn, Karen Gill.

Flere kjente Liverpool-supportere har meldt sin ankomst til arrangementet. Blant annet en rekke Merseyside-musikere og "The Sons of Anfield", som nylig ga ut en single der de uttrykte sin misnøye over Gillett og Hicks sitt eierskap.

- Dette er vår store sjanser for å få uavhengighet fra våre amerikanske eiere. Dette er en symbolsk dag, som vi håper vil representere framtiden til Liverpool Football Club. Supporterne kommer sammen for å skape et eierskap av supportere, sier James McKenna, en talsmann for Spirit Of Shankly.

- Våre planer for klubbeierskap av supportere, å bruke formatet Credit Union, betyr at det er tilgjengelig for alle. Vi kan bli medeiere i en fotballklubb som vi elsker og det finnes ingen grunn til å påstå at vi ikke skulle bli det.

- Karen Gill, John Aldridge, and Steve Rotheram, som Spirit Of Shankly, har snakket ut om det nåværende eierskapet i klubben og de problemene amerikanerne har skapt. Nå er det tid for forandring i denne klubben, og det ønsker vi å oppnå.

- Vi ønsker at alle supportere kommer til arrangementet. hører på hva vi har å si og så bestemmer seg, sier McKenna.