Vil kjempe for Torres

Engelske aviser er samstemte i at Roy Hodgson og Liverpool vil gjøre det de kan for å holde på Fernando Torres. Interesse for Asamoah Gyan og Joe Cole.

Fernando Torres forbereder seg til karrierens største kamp, og vil håpe på en startplass under kveldens VM-finale mot Nederland. Liverpools nye manager Roy Hodgson vil imidlertid prøve å få avklart fremtiden til angriperen så fort som mulig etter at sluttsignalet har gått i Sør-Afrika. Engelske aviser mener at Liverpool vil arbeide hardt for å beholde sin toppscorer, og kun selge ham for en høy pris dersom spilleren selv skulle insistere på at han vil bytte klubb.

Chris Bascombe i News of the World mener at man på Anfield vil forlange at Fernando leverer inn en transfersøknad dersom han vil forlate Merseyside, og at spilleren da kun vil bli solgt hvis man får et bud på om lag £70M. Chelsea ventes i så fall å være favoritt til å sikre seg spanjolen, da Manchester City ikke kan tilby ham spill i Champions League og Barcelona ikke har midler til en slik prislapp. De Røde vil insistere på at man ikke vil slippe Torres for et mindre beløp, hele tiden forutsatt av at spilleren selv vil forlate klubben, og at kilder innad i klubben skal ha ledd av antydninger om at Chelsea skal ha antydet at man kan få spissen for £30M.

Den samme avisen hevder at Liverpool har vist interesse for kraftspissen Asamoah Gyan hos Ghana og Rennes, og at han for £20M kan være aktuell som en eventuell erstatter for Fernando Torres. De skriver at Hodgson også arbeider hardt for å prøve å overtale Joe Cole til å komme til Liverpool, men at London-klubbene Arsenal og Tottenham er favoritt til å sikre seg den engelske landslagsspilleren.

Daily Mail påstår at Liverpool satte en prislapp på hele £100M på Torres før VM, i et forsøk på å kvele interessen fra andre klubber. Roy Hodgson har tidligere hatt positive samtaler med Steven Gerrard, og håper nå at han også greier å beholde Fernando Torres i sin sentrallinje.

Daily Mirror skriver at Roy Hodgson er beredt til å reise til Madrid i forbindelse med hjemkosten til det spanske landslaget etter VM, for å prøve å overbevise ansikt til ansikt med Torres at hans fremtid skal være på Anfield.