VM-spillere tilbake på Melwood

Steven Gerrard, Jamie Carragher, Glen Johnson og Daniel Agger gjennomførte i dag sin første treningsøkt på Melwood etter ferien. Joe Cole til legetest.

Liverpool hadde 14 spillere med i VM om vi inkluderer nyervervelsene Milan Jovanovic og Joe Cole. Sotirios Kyrgiakos og Milan Jovanovic deltar for tiden på de rødes treningsleir i sveitsiske Bad Ragaz. Joe Cole ankom alpelandet i går, og Liverpoolfc.tv har offentliggjort bilder som viser at den tidligere Chelsea-spilleren gjennomgår den obligatoriske legetesten ledsaget av doktor Peter Brukner.

Av de andre VM-spillerne gjennomførte Steven Gerrard, Jamie Carragher, Glen Johnson og Daniel Agger sin første treningsøkt etter ferien på Melwood i dag. Liverpoolfc.tv har også lagt ut bilder fra dagens trening. Her observeres også snart Fiorentina-klare Emiliano Insua.
- Jeg returnerte til trening på Melwood først i dag sammen med noen andre VM-spillere, men jeg kan ikke vente på at den nye sesongen skal starte, uttaler Steven Gerrard til Liverpoolfc.tv.

Martin Skrtiel forteller til sin egen hjemmeside at han returnerer til trening i morgen 21. juli. Maxi Rodriguez og Javier Mascherano forventes tilbake 26. juli. Verdensmesterne Fernando Torres og Pepe Reina og VM-finalistene Dirk Kuyt og Ryan Babel kommer uken etter (2. august).