Werner tar over 1.desember

New England Sports Ventures og Liverpool FC bekrefter at Tom Werner tar over som klubbens styreformann etter Martin Broughton fra og med 1.desember.

Liverpool FC bekrefter i dag at Martin Broughton vil ha sin siste arbeidsdag som styreformann i klubben tirsdag 30.november.

NESV-eier John Henry kommenterer i dag skiftet av styreformann på Liverpoolfc.tv.

- Jeg ønsker å hylle Martin Broughton for den fremragende jobben han har gjort for Liverpool FC. Han ble utnevnt til styreformann under vanskelige omstendigheter, og sto overfor mange utfordringer. Han har hele tiden fokusert på hva som er best for klubben på lang sikt. For oss har det vært en fornøyelse å samarbeide med Martin, og vi ønsker ham lykke til videre.

- Jeg er henrykt over at Tom har takket ja til å ta over som styreformann. Det er en viktig rolle for klubben fremover, og ingen er bedre skikket enn Tom til å ta over og lede klubben i de kommende årene.

Tom Werner har dette å si om vervet han nå går til:

- Det er en ære å ta over etter Martin som styreformann i denne flotte klubben. Vi har en fantastisk grunnmur på plass, som vi kan bygge videre på denne sesongen og på lang sikt.

- Vårt mål er å jobbe utrettelig for våre supportere, og levere best mulige forutsetninger for et vinnerlag som kan sikre oss sølvtøy til troferommet.

Martin Broughton kommenterer sin tid i Liverpool på denne måten:

- Dette har vært en av de mest minneverdige erfaringene i mitt arbeidsliv, og jeg er stolt over å ha bidratt til å sikre fremtiden til denne vidunderlige klubben.

- Det var hele tiden intensjonen at jeg skulle trekke meg når salget av klubben var fullført. Jeg er glad for at Liverpool FC nå er i gode hender. Alle som har med klubben å gjøre kan nå se fremover mot en spennende fremtid, med de riktige eierne og en klubb med en sunn økonomi. Jeg har blitt imponert over måten NESV har gått til verks på. Både John og Tom er vinnere, som ønsker at klubben igjen skal kunne konkurrere med de beste i europeisk fotball.

- Jeg ønsker også å takke Liverpools fans for støtten i de sju månedene jeg har vært i klubben. Dette er en veldig spesiell plass, med fantastiske supportere. De har vært gjennom en vanskelig tid, men har hele tiden beholdt troen på det vi har forsøkt å gjøre. Jeg har lært å elske klubben, og det har vært et privilegium å jobbe her.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.