Wilson-avtale i vasken?

I følge ikke alltid like pålitelige Daily Mail har Danny Wilson sin overgang til Liverpool gått i stampe på grunn av nye regler om hjemlige spillere. Brasiliansk angriper linkes.

Daily Mail melder i dag i en ekslusiv at Danny Wilson sin overgang fra Glasgow Rangers til Liverpool kan gå i vasken, fordi han ikke går inn i kvoten over 'hjemlige spillere', som nå blir introdusert av Premier League. De nye reglene krever at åtte av 25 spillere i troppen må være egenproduserte eller britiske - men det viser seg nå at det kun gjelder å ha kjøpt briter fra walisiske eller engelske klubber, og derfor skal interessen fra de røde ha kjølnet.

DEBATT: Danny Wilson ønsket av Liverpool.

- Alle klubbene må bekrefte deres 25 mannstropp i slutten av august når overgangsvinduet stenger. Ikke flere enn 17 av de spillerne kan være over 21 år og 'ikke hjemlige'. Definisjonen av en hjemlig spiller er en som har blitt trent i tre år før de var 21 i en klubb i det engelske eller walisiske systemet, sier Premier League-sjef Richard Scudamore.

Liverpool skal fortsatt være interessert i Wilson, som kun har et år igjen av sin kontrakt - men man skal være litt kjølige til å betale overgangssummen på 2.5 millioner pund, pluss 1.5 millioner basert på prestasjoner. 18-åringen ble kåret til PFA Scotland Young Player of the Year denne sesongen.

Brasiliansk angriper linkes
De engelske avisene linker i dag den brasilianske angriperen Diego Tardelli til Liverpool. 25-åringen har fått en prislapp på 6 millioner pund,

Han kom opp fra Sao Paolo sitt ungdomsakademi, og har tidligere spilt på utlån i Europa hos både Real Betis og PSV Eindhoven. Etter det har han spilt for Flamengo, og nå befinner han seg i Atletico Mineiro. Både Fenerbahce og West Ham har også blitt linket til angriperen - som spilte tre ganger for Dunga sitt Brasil i VM-kvalifiseringen - men kom ikke med i landets VM-tropp. Han er dog en av syv hjemmesittende reserver.