Wilson klar for utfordringen

Nyervervelsen Danny Wilson er klar for å ta utfordringen i Liverpool FC. Milan Jovanovic sier at hans overgang til Liverpool er et stort steg i karrieren.

Klar til kamp
Roy Hodgson presenterte de nye Liverpool-spillerne, Danny Wilson, Joe Cole og Milan Jovanovic på Anfield i dag.

18 år gamle Wilson kom fra Glasgow Rangers til Liverpool for en overgangssum på 2 millioner pund, som kan ende i at 5 millioner pund går fra Anfield til Ibrox. Nå er unggutten klar for å ta utfordringen det er på den engelske siden av fotballøya Storbritannia.

Han har ikke satt noen mål for sin karriere i helrødt, men har satt stor pris på den mottakelsen han har mottatt. Utfordringen når er å overbevise den nye manageren, Roy Hodgson, og kjempe så hardt han kan for å komme inn i førsteelleveren.

- Siden jeg kom til klubben så har alle vært så positive overfor meg, sa han til Sky Sports i dag.

- Det er enestående for meg å komme til en klubb av en slik størrelse, men nå vil jeg komme meg i gang. Jeg ønsker kun å gjøre det beste jeg kan, men har ikke satt meg noen mål.

- Hvis jeg blir tatt ut på laget, så er jo det stort, men hvis ikke så skjer så vil jeg arbeide hardere. Nå satser jeg hardt for å få en god start.

Wilson har også fått skryt fra sjefen, som har spådd Danny en lysende karriere.

- I Danny har vi fått en av de største talentene i skotsk fotball, sa Hodgson i dag.

Stort steg for serber
Skotten er ikke den eneste nye Liverpool-spilleren som har tatt et syvmilssteg i sin karriere. Serberen Milan Jovanovic, som kom gratis til Anfield fra Standard Liege, sier at dette er et stort steg i karrieren

- Det finnes ikke ord for hva jeg føler i forhold til dette. Nå ser jeg framover og vil forsøke å bringe noe til Liverool Football Club, sier Jovanovic til Sky Sports.