Wilson med stor tro på Stephens

Danny Wilson tipper keepertalentet Jamie Stephens har en lys fremtid i Liverpool. Steven Gerrard investerer i flere restauranter? Heltene fra FA-cupfinalen i 1965 samles igjen.

Tenåringskeeperen Jamie Stephens ankom nylig Liverpool fra Swindon, og vil signere en profesjonell kontrakt med de røde på sin 17-årsdag. 16-åringen spilte aldri for Swindons førstelag, men likevel er League One-klubbens manager sikker på at målvakten går en lys fremtid i møte.

- Jeg er sikker på at Jamie vil gjøre det bra i Liverpool, og jeg ønsker ham lykke til. Det var et halvt dusin klubber som ønsket hans tjenester. Han bestemte seg for Liverpool, og jeg føler også at det var riktig valg for ham, sier Swindon-manager Danny Wilson til skysports.com.

- Han har et enormt potensial til en så ung gutt å være, og han vil nå få spille mot spillere som er eldre enn han selv. Nå er det opp til Liverpool å sørge for at han vil nå langt.

- Jeg er glad på vegne av gutten. Han skal nå spille for en toppklubb som tar godt vare på sine unge spillere. Det er en strålende mulighet for Jamie, som er en veldig fornuftig gutt. Han vet nøyaktig hva han vil med karrieren sin, og har valgt Liverpool. Han kan bli en stor keeper, og det har Liverpool sett også.

Gerrard investerer i flere restauranter?
Nylig ble det kjent at Steven Gerrard går inn som deleier i Southport-restauranten Warehouse Brasserie, og nå melder Chester Chronicle at Liverpool-kapteinen sammen med forretningspartner Paul Adams også vurderer å åpne restauranter i Chester, Liverpool og Manchester.

Heltene fra 65-finalen samles igjen
Det nærmer seg 45 år siden Liverpool vant FA-cupen for første gang, og i den forbindelse planlegges det en jubileumsfeiring for heltene fra den gang. Arrangementet vil foregå i Royal Philharmonic Hall i Liverpool tirsdag 11.mai. Der vil 2-1 seieren over Leeds, etter ekstraomganger på Wembley, bli behørig feiret.

Liverpool-legender som Tommy Lawrence, Chris Lawler, Gerry Byrne, Tommy Smith, kaptein Ron Yeats, Willie Stevensen, Ian Callaghan, Peter Thompson, Roger Hunt og Ian St John vil alle være tilstede. Dessverre kan ikke Geoff Strong delta på grunn av skrantende helse.

Den store helten på Wembley i 1965 var Ian St John, som headet inn vinnermålet på et innlegg fra Ian Callaghan da det var sju minutter igjen av ekstraomgangene.

- Dette blir en uforglemmelig aften. Vi kommer nok til å ta til tårene når vi snakker om karer som Bob Paisley, Joe Fagan og Bill Shankly. Det er utrolig at det har gått 45 år siden den gang, sier St. John til Liverpool Echo.

Billettene til arrangementet koster £24.50 og kan kjøpes på telefon 0044 0151 709-3789 eller på www.liverpoolphil.com.