Wilson-overgang på vent

Danny Wilsons overgang til Liverpool er satt på vent mens Anfield-klubben søker etter ny manager. Rafael Benitez sin avgang har ført til at samtalene omkring et kjøp av Rangers-stopperen har stoppet opp.

Liverpool Echo skriver i dag at Benitez sin arvtager må bestemme seg for om han vil fortsette samtalene og fullføre overgangen til den talentfulle tenåringen eller ei.

Liverpool hadde uansett ikke planlagt å fullføre overgangen til Wilson før tidlig i juli. Nå håper klubben at usikkerheten rundt managerposisjonen ikke skal ødelegge muligheten for å hente Wilson til Merseyside.

Wilson har takket nei til en ny kontrakt med Rangers, og kan forlate de skotske mestrene for bare £650 000 neste sommer.

Liverpool Echo skriver at Wilson har et reelt ønske om å bli Liverpool-spiller.

Wilsons situasjon er noe annerledes enn den til spissen Milan Jovanovic. Serberen har nemlig allerede blitt enig med Liverpool om en treårskontrakt, og har også bestått den medisinske testen. Echo skriver at Liverpool FC definitivt ønsker å fullføre overgangen til Jovanovic, på Bosman fra Standard Liege, selv om Rafael Benitez nå har forlatt klubben.

Echo melder ellers at Liverpool-ledelsen ikke kommer til å ansette ny manager med det aller første, ettersom det på Anfield fortsatt jobbes med listen over aktuelle kandidater til å ta over etter Benitez.

Lokalavisen melder at Roy Hodgson fortsatt er favoritt til å få jobben, men bekrefter at Liverpool-ledelsen fortsatt ikke har kontaktet Fulham for å be om tillatelse til å snakke med deres manager.