Wisdom scoret da England vant EM

Andre Wisdom scoret både for og i mot da England slo Spania 2-1 i EM-finalen for U17-landslag i ettermiddag. Conor Coady kunne løfte pokalen for England.

Kaptein Conor Coady fra Liverpool sa til thefa.com at det var EM-turneringens to beste lag som møttes i finalen.

Den 17-årige Academy-forsvareren Andre Wisdom fra Liverpool ga spanjolene ledelsen med et selvmål etter 21 minutter. Wisdom var uheldig å få ballen i beina på et innlegg fra spanjolen Gerard og utmanøvrerte egen keeper.

Wisdom gjorde imidlertid opp for seg med et mål rette veien etter 29 minutter i kampen som ble spilt på Rheinpark Stadium i Liechensteins hovedstad, Vaduz. Liverpools store og sterke forsvarer møtte en corner med hodet.

Vinnermålet kom to minutter etter pause, ved Ipswich Towns lovende angriper Connor Wickham, som skjøt i hjørnet etter fine kombinasjoner med Will Keane.

Spanjolene hadde sine sjanser i andre omgang, men kampen ebbet ut med 2-1-seier. Dermed var det et annet akademiprodukt fra Liverpool, Conor Coady, som fikk æren av å løfte pokalen som bevis for at England har Europas beste unge fotballspillere i 17-årsalderen. Coady var kaptein for laget gjennom hele EM og har spilt på en imponerende måte.

Både Coady og Wisdom spilte hele kampen for England og fikk skryt av Englands hjemmeside, thefa.com..

17-årsgullet er det første ungdomsmesterskapet England har vunnet siden U18-landslaget med blant annet Robbie Fowler, Paul Scholes og Sol Campbell på laget.

Hele det spanske A-landslaget, med blant andre Torres og Reina, var blant tilskuerne og heiet på ungguttene.