Wrexham - Liverpool res 0-0

Liverpools reservelag spilte 0-0 på Racecourse Ground mot Wrexham i sesongens første preseasonkamp.

Et ungt reservelag kunne ha ligget under allerede etter to minutter da Andy Mangan headet utenfor ved nærmeste stolpe på et lavt innlegg fra høyre. Liverpool slo tilbake, og Suso vær nær scoring på et frispark i det 16.minutt.

Suso gikk på løp fra midtstreken og sendte i vei en flott ball i retning Nikola Saric. Dansken utmanøvrerte sin oppasser, men avslutningen gikk rett på Wrexham-keeper Chris Maxwell.

Begge lagt vartet opp med flott angrepsspill. Portugiseren Toni Silva var uheldig da hans skudd skiftet retning og havnet utenfor nærmeste stolpe etter at han selv hadde tatt vare på en dårlig klarering av Wrexham-backen Neil Ashton.

Etter en flott 1.omgang startet de røde på tilsvarende måte etter pause. En gyllen mulighet dukket opp da Frank Sinclair sto for et dårlig tilbakespill i det 50. minutt. Vincent Weijl klarte imidlertid ikke å holde skuddet nede og ”The Dragons” kunne puste lettet ut.

På motsatt side hadde Dean Bouzanis svært lite å gjøre, men hadde vært sjanseløs om Kevin Galls lobb hadde vært noe løsere. Mot slutten var det lite som skilte lagene. Mangan hadde en strålende sjanse til å score vinnermålet for vertene, men en fremragende Bouzanis sto i veien og reddet med føttene.

Liverpool: Bouzanis, Flanagan (Giglio 61), Mendy (Sokolik 75), Cooper, Wisdom, Coady, Silva (Hatch 80), Køhlert (Roberts 46), Saric (Ngoo 46), Suso (McGiveron 67), Weijl. Ubenyttet reserve: Stephens (gk).