Ydmyk rekordsetter

Roy Hodgson toner ned det faktum at han i går ble den første Liverpool-manager til å lede klubben til seier i sine fem første europacupkamper som manager, og påpeker at motstanden har vært svak.

- Jeg er stolt, men samtidig må jeg påpeke at de to første kampene var kvalifiseringskamper for Europa League. For å kunne skryte av at jeg har gjort noe spesielt som Liverpool-manager må jeg nok vinne de to neste kampene i Europa også, kanskje enda flere, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

Manageren fortrekker heller å snakke om spillerne som gjorde jobben ute på gressmatta, da Steaua Bucuresti ble slått 4-1 foran Anfields laveste tilskuerantall på nesten åtte år.

- Jeg var fornøyd med laget. Vi fikk en flott start, og laget presset godt som enhet og viste de riktige intensjonene. Vi fikk tidlig belønning for strevet.

- Deretter viste våre motstandere hvor dyktige de er, og holdt bra på ballen. De skapte ikke mange problemer for oss defensivt, men vi måtte uansett jobbe veldig hardt.

- Jeg synes bevegelsene til våre midtbanespillere var veldig bra, og i andre omgang fikk vi betalt for dette.

Hodgson bekrefter ellers at David N'Gog meldte seg frivillig til å ta straffespark i minuttene før kampstart.

- Det var godt å se David sette inn straffesparket. Han anser seg selv som straffeeksekutør, og ba om å få ta et eventuelt straffespark i Steven Gerrards fravær. Jeg var bare glad for å kunne gi ham det ansvaret, og han tok godt vare på sjansen han fikk.

- Vi gjorde noen flotte mål, og skapte mange sjaner. Jeg er glad på vegne av de spillerne som kom inn på laget. De utmerket seg alle positivt.

- Ligaen er helt klart viktigst for oss, og vi har nå så mange landslagsspillere at vi av og til må gi dem en pause. Om vi ikke gjorde det, tror jeg de ville ha blitt utbrent innen jul. Spesielt gjelder det spillerne som deltok i VM.

- Det er flott for meg å se at spillerne som kom inn på laget mot Steaua kan gjøre jobben.

Manageren var også svært fornøyd med Raul Meireles, i portugiserens første hele kamp for klubben.

- Han er en kvalitetsspiller, og vi trenger kvalitetsspillere i denne klubben. Vi håper at jo mer vi jobber sammen med ham, jo bedre vil han lære oss å kjenne, og at han vil tilføre kvalitet til laget.