Yossi savner mer kreativitet

Yosi Benayoun mener Liverpool må skape mer i angrep og komme til flere målsjanser. Ett poeng mot City er ikke et dårlig resultat. Israeleren glad for å være tilbake etter skade.

Yossi Benayoun mener Liverpool må bli mer kreative og skape flere målsjanser om det skal bli spill i Champions League netse sesong. Israeleren var tilbake på banen i det målløse oppgjøret mot Manchester City etter å ha vært ute siden 13.januar med et ribbeinsbrudd. Han erstattet Maxi Rodriguez i det 63.minutt.
- Vi ønsker å vinne, men husk at vi spilte mot et veldig godt lag på bortebane, uttaler Yossi Benayoun til Liverpool Echo.

- Ett poeng var ikke godt nok, men det var ikke dårlig heller. Vi er fortsatt med i kampen om fjerdeplassen, og det er det viktigste.

Benayoun fikk spørsmål om han så noe hos City som bør bekymre Liverpool i de gjenstående elleve kampene.
- Nei, nei. Jeg synes de har mange kvalitetsspillere. De kan ha noen gode kamper og noen dårlige kamper akkurat som oss. De seneste par kampene (for Liverpool) har ikke vært så gode, og det har vært det samme for dem.

- Jeg tror kampen vil pågå helt til slutt og at den vil stå mellom Man City, Tottenham og Villa. Vi vet hvor vi må forbedre oss.

- Vi må skape mer og gjøre mer i angrep.

- Forhåpentligvis kan forsvaret fortsette å spille bra. Vi har det beste forsvaret i ligaen. Nå må vi skape mer, og så vil målene komme.

Benayoun var en av Liverpools mest stabile spillere i første halvdel av sesongen, men formen har avtatt noe etter hamstringskaden i 2-2-kampen mot Birmingham i november. 29-åringen er fast bestemt på å gjenfinne formen.
- For enhver spiller er det å bli skadet det verste som kan skje. Så jeg er bare glad for å være tilbake etter å ha vært ute noen få uker, fortsetter Benayoun.

- Det har vært vanskelig, men forhåpentligvis kan jeg fortsette å jobbe hardt på trening, forsøke å bli bedre og prøve å hjelpe laget.