Youth Cup-dato satt

Liverpooljuniorene skal møte Notts County borte i FA Youth Cup 7. desember. Kantspiller ute for Aston Villa til møtet med Liverpool på Anfield. Sami Hyypiä gir seg på landslaget.

I forrige uke ble det klart at Liverpools motstander i 3. runde av FA Youth Cup ble Notts County, etter at de slo ut Shrewsbury i 2. runde. Nå har kampen på Meadow Lane fått en dato, og skal spilles tirsdag 7. desember, med avspark kl. 20.00 norsk tid.

Man må ha en vinner fra oppgjøret, så om det står uavgjort etter full tid skal det spilles ekstraomganger og eventuelt straffer etter det.

Høyreving ute for Villa
Gerard Houllier vil ikke ha med seg stjerneskuddet Marc Albrighton til kampen mot sin gamle klubb på Anfield 6. desember. 21-åringen har blindtarmsbetennelse, og er satt ut av spill de neste tre ukene.

Albrigthon har scoret tre ganger for Aston Villa denne sesongen.

Hyypiä gir seg på landslaget
Liverpool-legenden Sami Hyypiä har funnet ut at nok er nok, og gir seg på landslaget i en alder av 37. Stopperen, som fremdeles er førstevalg i Bayer Leverkusen, gir seg dermed på 105 kamper for Finland. Han spiller fremdeles fast for Bayer Leverkusen.

- Jeg er 99 prosent sikker på at kampen mot Ungarn var min siste landskamp, sier Hyypiä til RP-Online.

En annen tidligere rød, Jari Litmanen, nærmer seg 40, men spiller fortsatt for landslaget. Han står nå med 137 kamper, og har vært aktiv for landslaget siden 1989.