Én inn og to røde ut av Englands U20-tropp

Michael Ngoo er tatt inn i Englands tropp til U20-VM, mens Liverpool har trukket Jack Robinson og Andre Wisdom fra mesterskapet. Kenny Dalglish roser ungguttenes innsats mot Guangdong.

Michael Ngoo er hentet inn i Englands tropp til U20-VM etter en hel rekke forfall. Mesterskapet går av stabelen i Colombia fra 29. juli til 20. august.

Englands tropp samles i dag for å reise til Denver (Colorado) i USA for en ti dagers treningsleir. Deretter går ferden videre til Medellin i Colombia, der første gruppespillskamp mot Nord-Korea spilles 29. juli. I den neste kampen venter Argentina 1. august, før gruppespillet avsluttes i Cartagena mot Mexico 4. august.

Jack Robinson og Andre Wisdom var i den opprinnelige troppen til England, men det engelske fotballforbundet bekrefter at Liverpool FC har trukket duoen fra mesterskapet. Spillerne er for tiden med Liverpools førstelag til Asia. Begge spilte 45 minutter i 4-3-seieren mot Guangdong i går, og 18-årige Conor Coady besørget en av scoringene.
- Det er mange unggutter med på denne turen, ikke bare Conor. Vi har Jay Spearing, Jack Robinson og Andre Wisdom, som spilte ute av posisjon. De har alle fantastiske utsikter for fremtiden. Når de er klare, er det ingen grenser for hva disse unge spillere kan oppnå. De spilte bra under svært vanskelige forhold. Vi er heldige som har dem, og de kommer til å være hos oss i svært lang tid fremover, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.