- Agger blir værende

Hodgson er sikker på at Agger ikke forlater Liverpool i løpet av januar. Hvis midtstopperen ikke får spille regelmessig, antyder Danmarks landslagssjef Morten Olsen at spilleren bør søke seg bort.

Danmarks landslagssjef Morten Olsen skal ha rådet Daniel Agger til å vurdere å forlate Liverpool.
- Daniel er en toppspiller, og han vil jo spille fotball. Det skal han også med de kvaliteter som han har, har Morten Olsen uttalt tv2sport.dk.

- Hvis det er noen som mener at han ikke har kvaliteter til å spille på laget, så er det klart at han skal søke andre alternativer.

Agger har selv uttrykt frustrasjon over situasjonen i Liverpool. Dersom situasjonen ikke endrer seg, synes Olsen at Agger bør vurdere klubbskifte allerede i januar.
- Han kan alltids finne seg en ny klubb, men det går jeg ut fra at Liverpool ikke vil. Liverpool vil ha et topplag, og derfor vil de ha toppspillere. Som jeg ser det har de ikke andre med slike kvaliteter som Daniel besitter, men det er ikke jeg som er trener i Liverpool.

Roy Hodgson mener Daniel Agger ikke har noen grunn til å skifte klubb nå som han er tilbake etter skade og har figurert i startoppstillingen.
- Hans fremtid har det aldri vært tvil om, uttalte Roy Hodgson til skysports.com:

- Jeg er nær venn av Morten Olsen. Jeg tror ikke noe på at han vil involvere seg i Liverpool Football Clubs virksomhet. Den historien kan dere forkaste. Hvis han ønsker å se Daniel spille regelmessig, så er det en annen sak.

- Nå er han skadefri. Kanskje kommer han til å spille regelmessig, slik at spørsmålet ikke dukker opp.