- Aldri vært bedre

Dirk Kuyt mener han kan være inne i sin beste periode for Liverpool. Nå er det full fokus mot 5.plass i Premier League. Han forventer å miste jobben som straffeskytter når Gerrard er tilbake.

Toppscorer Kuyt har scoret åtte mål på de siste syv ligakampene, og har 14 nettkjenninger totalt denne sesongen. Den blonde evighetsmaskinen har utvilsomt satt sitt preg på Liverpools gode resultater de siste ukene.

- Det er mulig at jeg er på mitt beste siden jeg kom til Liverpool. Jeg scoret mye i Nederland og hadde perioder som jeg har nå, men det er mye vanskeligere å score i Premier League. Jeg er fornøyd med min form og forhåpentligvis kan jeg holde det gående også under de siste kampene, sier 30-åringen til Liverpools hjemmeside.

- Jeg føler meg virkelig bra. Jeg har selvtillit. I den første halvdelen av sesongen hadde jeg noen problemer med min ankel og den ene skulderen og det var vanskelig. Under de siste par månedene har jeg imidlertid følt meg veldig livlig og det har gått bra i kampene. Vi vinner kamper, vår selvtillit bare vokser og det er artig å spille.

- Det er nå opp til oss selv, fortsetter Dirk om først og fremst kampen for å bli nr. 5 i Premier League og kvalifisere seg til Europa League neste sesong. Med seier mot Fulham i kveld vil Liverpool være garantert minst 6.plass i årets liga, og det er også teoretisk mulighet til å ta igjen Manchester City på 4.plass, men etter alt å dømme blir det en fight med Tottenham om hvem som blir nr.5.

- Vi spiller hjemme mot Tottenham om en ukes tid og hvis vi vinner våre kamper vil vi komme til Europa. Først må vi imidlertid fokusere på å slå Fulham. De spiller veldig bra om dagen og det er ingen lag i Premier League som er lette å slå. Du må fortjene de tre poengene det spilles om og det er virkelig viktig for oss.

- Vi har hatt gode resultater mot store lag som City, United og borte mot Arsenal. Nå må vi prestere mot Fulham.

Hvis Liverpool skulle få straffe på Craven Cottage vil Dirk Kuyt gå fram til krittmerket. Han har scoret på alle de åtte straffesparkene han har tatt tidligere for de røde, men forventer at kapteinen Steven Gerrard fortsatt vil være førstevalget når han kommer tilbake.

- Jeg synes Stevie også er god til å ta straffer. Siden jeg kom hit har han bare misset på et forsøk og han har tatt mange. Flere av dem har også vært veldig viktige.