- Andy er i fin form

Dalglish holder kortene tett inntil brystet i forhold til om Carroll og Agger blir vurdert startklare mot Braga. Overrasket over at Kaka ikke er blitt straffet for sin albue. Gerrard i gang etter operasjon.

- I jo bedre form han blir, dess mer fristende er det å la ham få starte, var den noe kryptiske meldingen til Kenny Dalglish på spørsmål om hvorvidt Andy Carroll vil være med fra avspark i morgen kveld mot Braga. – Han er frisk og i fin form, men hvorvidt vi vil benytte ham fra start eller å la ham komme inn i 2.omgang vil bli en vurdering vi tar etter trening og hva vi mener er best for oss.

- Daniel Agger er nærmest å starte, gjentok Liverpools manager på dagens pressekonferanse angående hvem av spillerne på skadelisten som igjen kan være aktuelle for spill. – Steven Gerrard ser bra ut etter sin operasjon og har allerede startet med trening, kunne Dalglish i tillegg bekrefte.

- Når det gjelder Andy Carroll er vi fornøyd med alt han har gjort etter at han kom hit til klubben. I forhold til siste kamp vil jeg si det mest bemerkelsesverdige var den albuen han fikk i ansiktet under kampen. Jeg så det ikke ordentlig der og da, men jeg har sett det etterpå og er overrasket over at det ikke har blitt reagert i ettertid.