- Babel har blitt straffet nok

Kenny Dalglish forsvarer Ryan Babel, etter twittermeldingen som gjorde at han ble tiltalt av FA for upassende oppførsel, for et bilde han la ut av dommer Howard Webb.

Ryan Babel ble i går tiltalt av FA for upassende oppførsel, og aksepterte tiltalen, etter at "retweetet" et bilde av Howard Webb iført Manchester United-drakt. Han vil ha en personlig høring førstkommende mandag. Pressen var i dag nysgjerrig på hva Kenny synes om saken, etter at han først omtalte det som en vits.

- Ryan må være ansvarlig. Dersom du skal være på Twitter må du være ansvarlig. Du vet det kan få konsekvenser dersom du sier eller gjør noe som er omstridt, sa manageren, som selv er en aktiv twitrer, på dagens pressekonferanse.

- Han laget aldri bildet, han bare... Nå vil dere at jeg skal si ordet (retweete). Han sendte det bare videre. Jeg tror det gikk litt fort. Det var ikke han som hadde laget det, og han har beklaget til dommeren. Klubben vil nok ha sagt fra vil jeg tro, og det er nok synes jeg, avsluttet Dalglish.