- Bare Glen Johnson er definitivt ute

Under sin pressekonferanse på Melwood i dag uttalte Liverpool-manager Kenny Dalglish at kun Glen Johnson er definitivt uaktuell for søndagens kamp mot Tottenham. Manageren antydet at både Steven Gerrard, Martin Kelly og Fabio Aurelio er på vei tilbake etter skader.

Dalglish sa imidlertid at han ikke akter å ha det for travelt med å sende Gerrard tilbake på banen. Han gjentok imidlertid at kapteinen gjør solide fremskritt.

- Vi har kun Glen Johnson som definitivt er uaktuell. Vi venter på resultatet av noen tester når det gjelder ham, og så vil vi ta det derfra.

- Steven gjør fine fremskritt, Martin Kelly er tilbake i trening. Fabio Aurelio er heller ikke langt unna å være tilbake.

Journalistene ville vite om Gerrard kommer til å spille mot Tottenham eller Brighton i Carling Cup.

- Vi velger det som er best for Steven. Vi vil bestemme oss for hvilken kamp som passer ham best. Vi vil analysere hans fremgang, slik vi gjør med alle andre. Vi vil gjøre det samme når det gjelder Martin Kelly.

- Alle som blir satt opp på laget vil være skadefrie nok til å spille. Vi vil vente og se. Vi har det ikke travelt. Vi må bare bruke sunn fornuft.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.