- Bellamy er et forbilde for alle

Craig Bellamy har vist ypperlig form den seneste tiden. Kenny Dalglish mener angriperen er et godt forbilde for Liverpools unge spillere.

Craig Bellamy jobber alltid utrettelig, og mot Aston Villa scoret han det første og la innlegget til det andre. Kenny Dalglish ble spurt om Bellamy blir bedre med alderen.
- Så jeg antar at dere vil forestille dere at neste år vil han bli enda bedre? Vi har mye å se frem til da. Jeg er ikke sikker på alderen hans, men jeg vet at han ikke er en tenåring, sa Kenny Dalglish til pressen på Melwood.

- Etter at han kom hit, har han vært fantastisk på og utenfor banen. Måten han tar vare på seg selv er en stor ære for hans yrke og ham selv. Han får sin belønning, og han bidrar for oss.

- Vi sa da vi hentet ham at vi var henrykt over å få ham. Vi vet at han har hjertet på riktig plass. Han har spilt fremragende for oss. Han er rask, intelligent og scorer mål. Han scoret ett og la opp til ett på søndag. Vi er henrykt over måten han har spilt på. Jeg er sikker på at Craig er det også.

- Han er et flott forbilde på måten han forbereder seg til kampene. Og etter at han har forberedt seg så bra, er han et flott eksempel for barn fordi dere kan si: «Dette er en som har forberedt seg skikkelig. Se hva han har utrettet på banen.».

- Mange kan se og lære av ham fordi han er veldig dedikert i sitt yrke. Unge spillere bør se opp til ham.  Vi er henrykt over å ha ham om bord.