- Bellamy er ideell for oss

Kenny Dalglish mener Craig Bellamy er en bedre spiller nå enn da han var 25 år, at han er klokere og fortsatt i meget god fysisk form. Liverpool hadde råd til sommerens transferinvesteringer.

- Da Craig kom hit forrige gang sa han at han var fan av Liverpool og alltid hadde ønsket å spille for klubben, nå har han den sjansen igjen, forteller Kenny Dalglish til den engelske pressen.

- Jo eldre du blir, jo færre muligheter får du. Han ønsket å gripe tak i denne. Han har ofret mye for å komme hit, finansielt og på andre måter, som følge av hva denne klubben betyr for ham.

- Jeg mener han nå er en bedre spiller enn han da han var 25, fortsetter Liverpools manager om 32-årige Bellamy.

- Du prøver aldri å forandre temperamentet til en spiller. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har signert ham før, men han har alltid imponert meg.

- Han er fantastisk til å trene, har god fart og er alltid en trussel. Han ser ut alltid ut til å være i stand til å skape noe. Han er klokere nå og bruker sin erfaring veldig bra.

- Jeg tror han er ideell for oss. Han har ikke spilt mange kamper, han har vært med i to landskamper og noen treningskamper for reservelaget. Hvis du så ham mot Montenegro (for Wales) var han imidlertid i full fart under de siste minuttene slik at jeg tror ikke det er noe problem med hans fysiske form.

- Jeg tror ikke vi har satt klubben i en vanskelig finansiell posisjon på noen måte, kommenterer Dalglish aktivitet på transfermarkedet. – Klubben har råd til det. Det neste spørsmålet er om vi har brukt pengene fornuftig? Vel, vi kan ikke annet enn å vente og se på hva som blir svaret på det.