- Bellamy er sesongens kjøp

Craig Bellamy var banens beste spiller mot Aston Villa. Liverpool-legenden John Aldridge mener Bellamy er sesongens beste spillerkjøp.

Craig Bellamy returnerte til Liverpool i sommer på gratis overgang fra Manchester City. På søndag scoret han ett mål og sto for én målgivende pasning da Aston Villa ble beseiret 2-0 på Villa Park.
- Craig hadde sin beste kamp for Liverpool på Villa Park. Han må være sesongens kjøp, sier John Aldridge til Liverpool Echo.

- Jose Enrique har vist seg å være et godt kjøp, men å få Bellamy gratis var en riktig bra handel av Liverpool FC. Vi snakker om en spiller som er verdt mer enn £15M! Glem alderen hans. Han er i meget god form og fortsatt like rask som han var da han var 21 år.

- Vi alle visste at det var et genistrek av Kenny Dalglish å signere Bellamy. Alle visste at han var tilgjengelig, men Kenny brukte sine overtalelsesevner til å få ham tilbake til Anfield. Nå har Bellamy fått sin andre sjanse i klubben som han støttet som barn, og dere kan alle se hvor mye det betyr for ham å spille for Liverpool.

- Han var fabelaktig på Villa Park. Jeg elsker hans innstilling og vilje til å vinne. Han går på alles nerver på banen, inkludert dommerne. Han er ikke redd for å kjefte på sine lagkamerater heller, og jeg liker det. Det viser at han bryr seg. Å rette en pekefinger mot noen og så le av det etterpå, det er slik det bør være.