- Bellamy forstår situasjonen

Kenny Dalglish omtaler Craig Bellamy som en managers drøm, og sier at spilleren forstår situasjonen og rollen sin i stallen.

Craig Bellamy scoret på lørdag sitt første ligamål for de røde etter overgangen fra Manchester City i sommer. Waliseren er kjent for sitt temperament, og mange skulle tro at manglende spilletid var en av tingene som ville gå ut over humøret til angriperen. På det området har Kenny Dalglish ingen bekymringer.

- Han ville så klart vært mye gladere dersom han spilte mer, men han forstår kanskje situasjonen bedre enn han gjorde da han var yngre. Han vet at alle respekterer han her, og det er viktig for han. Vi gir alle respekten de fortjener, sier Dalglish til Dominc King i Daily Mail.

Forrige gang Bellamy var i klubben var han der kun i 12 måneder, og skal ha blitt frustrert over Rafael Benítez sin rullering i stallen.

- Han har vært strålende. Han elsker bare å spille fotball, og ønsker å spille hele tiden. Han vil bidra for oss, og er fantastisk å ha her.

- Craig er en god proff, og liker ikke å tape. Han er ikke så verst med ballen heller. Vi har ingen betenkeligheter med å bruke spillerne våre i hvilke som helst kamper. Det er flott at vi har troen og tilliten til dem så vi kan gjøre det. Du må være rettferdig med alle, og Craig forstår det.

- Lagene vi har tatt ut i Carling Cup så langt har vært sterke, og jeg er sikker på at laget mot Stoke vil være det samme, avslutter Kenny, som muligens hinter mot en ny startplass for 32 år gamle Bellamy.