- Beste følelsen noensinne

Dirk Kuyt feiret ettermiddagen med sitt første hattrick for Liverpool da Manchester United ble slått 3-1. Han takker Luis Suarez for forarbeidet ved to av målene, og synes seieren var den perfekte bursdagspresangen for Dalglish.

Dirk Kuyt var på rett sted til rett tid ved tre anledninger. Kuyt åpnet scoringene i det 34. minutt. Suarez rundet tre spillere før han la inn til Kuyt som enkelt kunne styre ballen i det tomme målet. Deretter headet Kuyt i mål etter en tilbakeheading fra Nani. Så i det 65. minutt var Kuyt påpasselig frempå da van der Sar ikke klarte å holde et frisparkforsøk fra Luis Suarez.
- Det er perfekt. Du drømmer om hattrick. Å gjøre det mot United er den beste følelsen noensinne, uttalte Dirk Kuyt til Sky Sports etter kampslutt.

- Jeg er mer enn fornøyd, men jeg må takke Luis fordi han spilte bra og skapte to av målene.

- Det var ganske enkle mål. Jeg pleide å score slike i Nederland da jeg spilte mer som spiss. De målene teller, og jeg er mer enn villig til å ta dem.

Dirk Kuyt snakket også med Liverpoolfc.tv etter kampen.
- Det var en utrolig dag. Først må jeg si det var en flott lagprestasjon av guttene, forteller Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Å score mitt første hattrick for Liverpool mot Manchester United og det tredje målet foran The Kop var et veldig spesielt øyeblikk.

- Jeg ønsker å takke mine lagkamerater, spesielt Luis Suarez. Han var briljant.

- Det første målet var utrolig. Luis viste litt magi som han gjorde mot West forrige uke da han lå bak Glen Johnsons mål.

- Jeg ønsket å la ballen gå, men jeg var ikke sikker på om den ville gå inn, så jeg ønsket bare å være sikker, men det var mer hans mål enn mitt.

- For det andre målet var jeg der i riktig posisjon. Det tredje målet var et spesielt øyeblikk. Ethvert hattrick du scorer for klubben din er spesielt, men å score foran The Kop og feire med fansen vår var briljant.

- Det var mitt første hattrick siden jeg spilte for Feyenoord tilbake i 2005, men jeg pleide å lage noen da jeg spilte i Nederland.

Liverpools nummer 18 innrømmer at seieren mot Manchester United var den perfekte bursdagspresangen til manger Kenny Dalglish.
- Vi ønsket manager en god 60-årsdag. I dag fikk han presang. Jeg synes ikke du kan be om mer.

- Vi alle signerte en trøye for ham på fredag. Det var godt å være sammen alle sammen. Det er godt å se at ting er mer positivt nå.

- Det var flott da fansen sang “Happy birthday” for Kenny. Stemningen helt fra avspark var briljant. De støttet oss, og det er flott å ha disse supporterne. De er til stor hjelp for oss.

Kuyt var også glad å se Andy Carroll debutere.
- Det var briljant å se ham debutere. Vi har snakket om Luis og hvor god han har vært hittil. Alle kan se hvilken innflytelse han har. Vi har ventet på at Andy skulle spille. Han har jobbet hardt for å bli klar.

- Jeg synes han viste noen av sine kvaliteter. Vi ønsker å begynne på en ny god rekke av kamper. Forhåpentligvis kan vi få et godt resultat i Portugal på torsdag.