- Borteformen må bli bedre

Liverpool er ubeseiret på åtte ligakamper på Anfield før møtet med Newcastle. Kenny Dalglish er godt fornøyd med hjemmeformen, men føler at neste steg er å kapre flere poeng på bortebane.

Liverpool er det tredje beste hjemmelaget i Premier League (37 poeng). Kun Manchester United (49) og Chelsea (41) har sanket flere poeng på eget gress. På bortetabellen ligger Liverpool helt nede på 10. plass. Fire seirer, tre uavgjorte og ti tap er fasit på bortebane så langt denne sesongen. Det gir kun 15 poeng, og det er halvparten av det Arsenal har plukket på sine reiser. Liverpool har kun to bortekamper igjen i 2010/11, mot Fulham og Aston Villa.

- Du kan ikke ha flott hjemmeform og forferdelig borteform. Du må knytte de to sammen. Vi har hatt mange positive resultater på Anfield, og det er et steg i riktig retning, sa Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse.

Vi vet at dersom vi kan klare det hjemme, så kan vi også klare det borte. Borteformen er noe alle ville like å forbedre. Hvis vi klarer det, vil vi ha en bedre sjanse til å få suksess.

Kenny Dalglish ble også bedt om å si noen ord om Lionel Messi. Barcelona-spilleren imponerte med to scoringer mot Real Madrid i gårsdagens semifinale i Champions League.
- Han er blant de aller beste. Jeg så ikke kampen i går kveld, men jeg tror ikke én kamp vil utgjøre en forskjell i en manns karriere. Så jeg vil si han er blant de beste. Jeg tror ikke du kan sammenligne ham med andre. Han sammenlignes med Lionel Messi. Han er sin egen herre. Han er en fantastisk fotballspiller. Barcelona er også et flott lag å se på.