- Bra å få gitt flere kamptrening

Kenny Dalglish var positiv etter kveldens målløse oppgjør i Praha, og trakk frem viktigheten i å få gitt flere spillere i troppen kamptrening. Han tror kampen på Anfield blir annerledes. Strekk på Aurelio.

Det var en småkjedelig og tam kamp i Praha i kveld, som til slutt endte fortjent målløst. De røde har nå et brukbart utgangspunkt foran returen, og Kenny sier at resultatet kunne ha vært bedre.

- 0-0 er ikke det beste resultatet vi kunne fått, men det er heller ikke det verste. Det var mye å ta med seg fra kampen. Soto Kyrgiakos fikk spilt en kamp, Danny Wilson fikk en kamp, David Ngog fikk starte en kamp på topp, og Joe Cole var tilbake. På en måte var kampen bra for oss, fordi de fire spillerne vil nyte godt av den.

- Også ungguttene vi hadde med oss fikk en fin erfaring. Neste uke forventer vi en annerledes kamp, sa Kenny til pressekorpset etter kampen. Dette var skottens første europacupkamp som manager for de røde.

- Det var spesielt, men hver gang du går ut på sidelinjen for denne klubben er det spesielt. Det er en klubb med fantastisk historie, tradisjon og stolthet. Det var fantastisk, og noe å se tilbake på.

Fabio Aurelio måtte gi seg etter 37 minutter, og Dalglish bekrefter at det var en skade som gjorde at han måtte gi seg.

- Det er en lårstrekk, men det er ikke så ille. Midtbanen var den siste plassen vi behøvde en skade. Det er klart at Fabio helst vil spille i en annen posisjon enn på midten, men det er hvor det var behov.

Dermed var det duket for Joe Cole og hans første spilleminutter under den nye manageren.

- Vi må være tålmodige med Joe. Dette er hans første spilleminutter siden jeg kom tilbake. Det er en god start for han å komme på banen en time, og det vil ikke gjøre han noen skade i det hele. Joe er en viktig spiller for oss, men han kommer åpenbart ikke til å finne formen umiddelbart. Vi forventer ikke at han vil være den Joe Cole som kom hit i sommer med en gang.

- Form er midlertidig, men klasse er permanent, og det er innstillingen vår til Joe Cole. Vi har gitt han litt tid til å komme seg tilbake i form, og så får vi se om han kan spille bra for oss.

Manageren kommenterte også skadene til Steven Gerrard og Daniel Agger, og om duoen vil bli forventet klar til neste ukes oppgjør.

- Vi får se når vi kommer tilbake. Jeg tror ikke det vil ta lang tid før han er klar, og jeg tror ikke Daniel Agger blir et problem heller. Vi holdt Martin Kelly og Martin Skrtel utenfor fordi unge Kelly har vært gjennom mye de siste syv kampene, og har spilt med noen smeller. Dette ga han sjansen til å hvile. Martin Skrtel ble skadet mot Chelsea, men spilte videre, og vi ønsket ikke ta noen sjanser med han, avsluttet Kenny.