- Carra er utrolig

Jamie Carragher vil spille sin kamp nummer 666 for Liverpool på mandag, og dermed være alene som nummer to på listen over spillere med flest kamper for Liverpool. - En utrolig prestasjon, mener lagkamerat Steven Gerrard.

- Carra er utrolig, og jeg er en av hans største fans. Jeg har sett holdningene han har vist i over ti år nå, og jeg synes ikke han får den skryten han fortjener, uttaler Gerrard til Mirror.

- Det mange folk ikke skjønner når det gjelder Carra, er måten han tyner kroppen sin på. Uke etter uke spiller han med smerter for å tjene klubben. Han setter rekorder på høyeste nivå i sporten på grunn av sine holdninger. Han skal ha stor honnør for det.

- Noen av de unge spillerne i klubben vil få muligheten til å spille seg inn på laget, men de vil kun klare det om de lytter til folk som har noe å fare med – rutinerte spillere som Jamie Carragher.

- Nøkkelen for de unge spillerne er å fortsette å ta til seg lærdom og fortsette å gjøre det som fikk dem inn i førstelagsdiskusjonen i utgangspunktet. Lytter de til trenerne, manageren og spillere som Carra, kan de gjøre det bra.

Manager Kenny Dalglish deler Gerrards oppfatning av Carragher.

- Carragher er en legende i denne klubben. En fantastisk tro tjener som er glad for å bli assosiert med Liverpool, og Liverpool er glad for å bli assosiert med ham. De unge spillerne kan gjøre verre ting enn å ta etter ham. Unge gutter som kommer opp gjennom systemet må tåle mye, men Carragher har gjort ting perfekt.