- Carroll kan håndtere prislappen

Landslagssjef Fabio Capello mener at Andy Carroll er sterk mentalt. Spissen vil ikke la seg affisere av at han er den dyreste engelske spilleren gjennom tidene.

Andy Carroll er ikke aktuell til Englands landskamp mot Danmark til uken på grunn av en lårskade. Ulike kilder opererer skadeopphold fra to uker til resten av sesongen på £35M-spilleren Andy Carroll. Fabio Capello ser på Andy Carroll som et regelmessig medlem av den engelske landslagstroppen, selv om spissen kun har en landskamp for England – mot Frankrike 17. november 2010.
- Overgangssummen vil ikke være et problem for ham. Han har sterk mentalitet. Da han spilte for England, spilte han uten frykt og med mye selvtillit til å være første landskamp, uttaler Fabio Capello til pressen.

- Det var ingen lett kamp for ham heller fordi laget ikke spilte bra. Men han var den viktigste spilleren for oss. Jeg er sikker på han vil være ok.

- Det er en viktig overgang for ham. Jeg har stor respekt for Newcastle, men presset i Liverpool vil være større. Han vet at Liverpool er et meget viktig lag i verden fordi de har vunnet mange titler.

- Han er en meget god spiller. Han er ung og sterk, Han har ulik spillestil enn Torres, men nå har de mistet ham. Carroll vil bli en meget viktig spiller for Liverpool.