- Carroll klar til å ta sjansen

I et hektisk juleprogram er manager Kenny Dalglish sikker på at spillere som kommer inn vil ta vare på deres sjanser, inkludert Andy Carroll om han får spilletid på topp.

Liverpool starter i dag et juleprogram med tre kamper på ei drøy uke, og hvor det samme er tilfellet den påfølgende uka inkludert semifinale i Carling Cup mot Manchester City. Det ligger derfor i kortene at Kenny Dalglish vil benytte sin tropp i større grad. Det inkluderer Andy Carroll, det mest profilerte navnet som har brukt mest tid på benken de siste kampene.

- Trening har aldri gjort noen noe vondt og hvis du skulle få en sjanse, jo bedre du har trent jo bedre vil du være i stand til å ta vare på den muligheten, forklarer Dalglish til Liverpools hjemmeside.

- Som jeg har sagt tidligere, alle som er i spillergruppen har trent fantastisk bra og hvis de har blitt gitt en mulighet har de alltid tatt vare på den, og hvis den store karen får en sjanse er jeg sikker på at han vil ta den med begge hender, fortsetter manageren med søkelys på Andy Carroll.

- Jeg mener en må huske på at det er syv nye spillere som er i deres første sesong og jeg vil også ta med Andy der. Han kom inn under forrige sesong med en skade og var ikke involvert før kampen mot Manchester United (i mars), da han kom inn som innbytter. Hans karriere her startet derfor i praksis i august.

- Vi må derfor lære dem å kjenne og de må bli kjent med oss. Jeg synes det er til deres store heder at de har tilpasset seg så godt.