- Carroll passer fint inn

Liverpool kan bli stående uten e-cupspill nesten sesong. Kenny Dalglish mener imidlertid at Liverpool har prestert bedre enn forventet i vårsesongen. Andy Carrolls inntreden på laget var ikke årsaken til spill under pari mot Tottenham.

Liverpool fikk en en nedtur mot Tottenham i helgen etter å ha vist flott form de seneste kampene. Tottenham vant 2-0 på Anfield. De røde er nå avhengig av å ta flere poeng enn Spurs i ligaavslutningen for å ta en plass i Europa League neste sesong. Kenny Dalglish mener uansett at lagets form har vært meget bra siden han tok over i januar.
- De har spilt strålende siden januar, gjort jobben siden og overgått alles forventninger, sier Kenny Dalglish ifølge Liverpool Echo.

- Nå er vi avhengig av andre for å ende på 5.plass, når vi kunne ha løst det selv. Det er likevel en fantastisk prestasjon å komme så nær.

Dalglish hadde Andy Carroll tilbake i startoppstillingen mot Tottenham, men avviser at det var spissens inntreden på laget som var årsaken til at laget spilte under pari.
- De er profesjonelle fotballspillere. Jeg tror ikke en forandring i måten man spiller på bidrar til en forandring i innstillingen. Fotballag skifter formasjon hele tiden. Man må bare håndtere slikt. Det er ikke negativt å sette Andy Carroll inn på laget.