- Charlie kan holde oss oppe

Ian Holloway kjemper en desperat kamp for å beholde sin beste spiller Charlie Adam, etter at skotten igjen glitret mot Man Utd. Liverpool prøvde å signere Adebayor.

Charlie Adam slo to cornere som ga Blackpool 2-0 ledelse ved pause på Bloomfield Road, og glimtet til med noen glimrende langpasninger. Han var sjef hos et hjemmelag som dominerte kampen før de gikk tomme etter pause og tapte 3-2.

- Charlie var absolutt sensasjonell i dag, fortalte manager Ian Holloway til ESPN. – Viktige personer vil etter hvert få øynene opp for hvor god han virkelig er.

- Vi har 16 kamper igjen og jeg skulle ønske at han kan bli hos oss. Hans pasningsspill er fenomenalt. Jeg tror han kan bidra til å holde oss oppe.

- Hvis han reiser vil jeg føle det som en personlig fornærmelse.

- Jeg vil samtidig takke Kenny Dalglish for at han ikke ønsket å snakke om dette, i motsetning til Mr. Houllier hos Aston Villa, fortsatte Holloway med et klart spark til manageren på Villa Park.

Alex Ferguson greide heller ikke å dy seg da han ble spurt om Adam etter kampen. – Bare hans cornere er verdt £10M, mente Ferguson.

Blackpool har nå ikke noen kamp før etter at transfervinduet er stengt, og en kan forvente nye spekulasjoner og trolig forhandlinger i forhold til en mulig overgang til Liverpool. Det er kanskje ikke umulig at en får se Charlie Adam på Anfield i morgen i forbindelse med kampen mot Fulham?

Ellers har Emmanuel Adebayor i kveld gått til Real Madrid på lån for resten av sesongen. Ifølge journalist Guillem Balague, via Twitter, skal Liverpool i 12. time også ha prøvd å få til en avtale med afrikaneren, men altså uten å lykkes.