- City er ligaens beste lag

Kenny Dalglish mener at Liverpool i ettermiddag møter det beste laget i årets Premier League, men påpeker samtidig at Manchester City slett ikke er uslåelige.

- De topper ligatabellen. Det forteller deg at de matematisk er det beste laget i ligaen, men det betyr ikke at de ikke kan slås, uttaler Dalglish til Sunday Mirror.

- City har plukket mange flere poeng nå enn de hadde på samme tidspunkt i fjor. Det faktum at de topper tabellen betyr at de er et bedre lag nå enn de var da. Jeg husker vi slo dem på Anfield sist sesong, men de mistet Tevez med skade etter bare 20 minutters spill.

- De savnet Tevez resten av den kvelden, for da hadde de ikke Aguero som de kunne erstatte ham med. Det var et slag i ansiktet for dem at de mistet Tevez, men Aguero har kommet inn og gjort det bra, så nå har de i grunnen bare erstattet den ene med den andre.

- De har hentet inn nye spillere, og de vil fortsette med det om de føler de har behov for nye spillere. De var ikke like sterke sist sesong som de er denne sesongen.