- CL er hovedmålet

Steven Gerrard mener at topp fire i ligaen og tilbake i spill i Champions League må være det man sikter mot for neste sesong. Kapteinen regner med å være klar til pre-season, som starter i første uka i juli.

- Det er ikke noe annet jeg heller skulle ønske enn å kunne løfte en pokal tilneste år, men jeg ønsker ikke å øke forventningene ved å si at det definitivtkommer til å skje, sier 31-åringen til liverpoolfc.tv.

- Forventingene vil stige foran hver sesong og det vil være dumt av meg å økedem unødig. Nå som Kenny fortsetter som manager, og vi får noen nyesignereringer, er jeg sikker på at de kommer til å gå igjennom taket.

- Å komme tilbake til Champions League vil være hovedmålet, jeg tror det erslik for alle klubber i Premier League. Det er viktig av finansielle årsaker,men det er også den største klubbturneringen noen spiller kan være med i.

- Alle ønsker å være med i Mesterligaen og vi har hatt noen fantastiske kvelderpå Anfield i løpet av årene i denne turneringen, og vi ønsker at de kveldeneskal komme tilbake.

- Vi må bare fortsette på det vi har gjort de siste seks månedene.Forhåpentligvis vil vi få noen spillere til som vil styrke troppen ytterligere,og da vil vi være med å kjempe. Vi er gode nok til å slå alle hvis vi hardagen, vi må bare finne stabiliteten som gjør at vi kan være med i kampen omtitler.

- Jeg har vært gjennom en operasjon og til neste sesong håper jeg å væretilbake i god form etter å ha fått hvilt ut og med en ny lyske. Planen er atdet skal ta 12 uker å være tilbake igjen, noe som bør passe bra inn med at deandre guttene kommer tilbake for trening 4-5. juli. Deretter har jeg seks ukertil å komme i kampform, slik at jeg regner med å være i godt slag innen ligaenstarter igjen.