- Coates vil få en lang karriere her

Kenny Dalglish spår at Sebastian Coates vil få en lang Liverpool-karriere, selv om midtstopperen ikke har fått så mye spilletid så langt.

Coates imponerte i tirsdagens reservelagskamp mot Sunderland. En kamp som Dalglish fulgte med stor interesse fra sidelinja.

- Sebastian gjorde kampens første mål, noe som var fint for ham og for oss. Jay Spearing spilte også kampen, og gjorde to mål. Så det var en god dag for oss, der det unge reservelaget vant 5-1. Vi er henrykt over fremgangen til Seb. Det er vanskelig å få plass til ham på laget for øyeblikket, fordi Martin Skrtel og Daniel Agger spiller så bra. Carra er også tilbake fra skade. Men vi ser at Seb blir bedre hele tiden, sa Dalglish under sin pressekonferanse i formiddag.

- Jeg synes han har funnet seg raskt tilrette. Han gjorde det bra mot Stoke. Du får ikke en tøffere test og et større kultursjokk enn en bortekamp mot Stoke, hvor man må kjempe mot dem og deres spillestil. Det var en stor test for Seb. Han spilte bra den kvelden, og løste sine oppgaver på en god måte. Vi ser frem til at han skal få en lang karriere her.

Dalglish benyttet også deler av sin pressekonferanse til å skryte av Charlie Adams spill mot Chelsea.

- Han fikk vist hva vi trodde han hadde da vi hentet ham hit. Charlie spilte meget bra, men han gjorde ingenting som overrasket meg. Han løp mye. Han vant ballen tilbake mange ganger i løpet av kampen, men gjenvinningen i forkant av vårt første mål var høydepunktet av disse ettersom det resulterte i at vi tok ledelsen. Hans pasning i forkant av det andre målet var også strålende.

- Vi hadde håpet å få ham til klubben allerede i januar, men det gikk ikke. Vi var tålmodige, og fikk ham til en lavere pris i sommer. Jeg tror ikke vi har gjort noen dårlig handel. Jeg tror heller ikke at han vil hvile på laurbærene. Han ønsker å stå på videre og klatre på tabellen, og det ønsker vi også.

En annen spiller som imponerte i 2-1 seieren over Chelsea var Craig Bellamy. På søndag kommer waliserens forrige arbeidsgiver på besøk til Anfield.

- Craig Bellamy er en fantastisk fotballproff, noe vi også sa etter søndagens kamp. Han kjenner yrket sitt. Han vet hvordan han skal forberede seg til en kamp. Han har vært meget positiv for oss etter at han kom hit. Det som har skjedd i andre klubber, tidligere i Craigs karriere, bekymrer meg ikke. Vi er henrykt over den jobben han har gjort her, både på og utenfor banen.

Journalistene ville også vite hvordan Dalglish ser på muligheten for at det kan bli innført såkalt mållinjeteknologi i engelsk fotball allerede fra neste sesong av.

- Alt som bidrar til at det blir tatt riktige avgjørelser vil bli veldig godt mottatt. Jeg er sikker på at slik teknologi sorterer under den kategorien. Det er ikke sikkert det blir behov for det så ofte, men det vil være svært viktig i situasjoner hvor det virkelig er bruk for det.