- Coles scoring var viktig for hans karriere

Kenny Dalglish tror Joe Coles scoring mot Birmingham kan være et vendepunkt i spillerens Liverpool-karriere. Dalglish berømmer spillerens profesjonalitet.

Joe Cole har nesten ikke spilt siden Kenny Dalglish tok over som midlertidig manager etter Roy Hodgson i januar. 29-åringen har startet kun tre kamper, alle i Europa League. Totalt har midbanespilleren vært på banen i bare 16 ligaoppgjør denne sesongen. The Guardian tror at Liverpool vil være villig til å vurdere tilbud på en spiller som signerte en fireårskontrakt verdt £90000 i uken sist sommer. Kenny Dalglish håper imidlertid at scoringen mot Birmingham kan hjelpe Cole til å få fart på form og selvtillit.

- Det var ikke et lite bidrag. Den scoringen kan ha vært meget viktig for Joe fordi han har ikke hatt så mange muligheter som han har ønsket fordi han har vært skadet og suspendert. Det er stor ære til ham hvordan han har vært på trening, og det er tilfelle også med Maxi og andre, sier Kenny Dalglish til The Guardian.

- Dersom alle spillerne jeg tar ut gjør sitt beste, er det alt jeg kan be om. Men de gir seg selv den beste muligheten fordi de viser hengivenhet og beslutsomhet på trening. De er glade på vegne av spillerne som spiller, men selvsagt ønsker de å spille selv.

Kenny Dalglish berømmer Joe Coles profesjonalitet. Spilleren har ikke vist misnøye.
- Han har vært fantastisk på trening. Han foretar seg det rette og har ingen problemer. Alle må jobbe hardt for å oppnå noe, og med Joe er det ikke noe annerledes enn med andre.